Home Bericht Toevoegen Registreren Login
30 mei
2020

zaterdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Covid-19-infecties bij rokers erger, maar beschermt nicotine tegen het krijgen ervan?


Bron: feeds.nos.nl

Een recente studie die is verschenen in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift The Lancet concludeert dat rokers ondervertegenwoordigd zijn onder mensen die positief getest zijn voor het coronavirus. In de studie naar de bevestigde gevallen in Engelse huisartsenpraktijken was het aantal rokers dat positief testte voor het virus de helft lager dan onder niet-rokers.  Lees verder >>
2 Reacties  |  21 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 1 week en 3 dagen geleden

REACTIES (2)

1
1 week en 13 uur geleden door Wcommander
0
0
De vieze aanslag die op de longblaasjes zit na vele jaren roken, vormt misschien wel een kleine hindernis voor dat gevaarlijke virus. Zo krijg je een soort van concurrentie tussen twee doods oorzaken en wie van die twee wint? Ik hoop niet dat er domme rokers zijn die nu 2 in plaats van 1 pakje shag per dag gaan roken want dan wint de sigaret het zeker hoor? Domme pech dan hoor?
2
5 dagen en 9 uur geleden door Wcommander
0
0
Je weet dus nooit zeker of je alle informatie over oorzaak en aantal doden kunt geloven. Zo werd in Nederland, tot deze week, wekenlang een oversterfte gemeld. Op het hoogtepunt van het coronavirus, in de week van 6 tot en met 12 april, werden bijvoorbeeld meer dan tweeduizend extra doden gemeld. The New York Times legde deze cijfers ook al vast. De krant zag dat in Nederland in die periode een oversterfte van 9.400 personen werd gemeld, waarvan 5.032 gerapporteerde coronadoden zijn. Er zijn in die periode nog steeds meer dan 4.000 mensen meer dan normaal overleden en het is waarschijnlijk dit ook dit het gevolg is van het coronavirus. En tot op heden moet ik er dus maar naar raden denk ik.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.