Home Bericht Toevoegen Registreren Login
24 februari
2020

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

2400 euro voor 45 vierkante meter: zijn dit de duurste appartementen van Utrecht?


Bron: www.ad.nl

Twee appartementen van 45 vierkante meter in de Utrechtse wijk Pijlsweerd zijn met een huurprijs van 2400 euro per maand misschien wel de duurste onderkomens in Utrecht. Huurdersorganisatie Woonbond spreekt van ‘woekerprijzen’.  Lees verder >>
3 Reacties  |  76 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 1 maand en 1 week geleden

REACTIES (3)

1
1 maand en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Zeker, met die magere netto loontjes worden het container of plaggen hutten voor onze nieuwe generatie bewoners denk ik. Die Mark(twerking) Rutte coalities hebben onze maatschappij helemaal verziekt denk ik. Wonen, zorg, criminaliteit, drugs en witwassen noem maar op. Ben nog steeds blij bejaard te zijn. Leuke tijd meegemaakt die mij heel dankbaar maakt. En als er straks een donkerblauw busje met tralies voor mijn deur staat omdat ik de waarheid spreek, het zou mij wat.
2
1 maand en 1 week geleden door Wcommander
0
0
En dan krijg je tot je verbazing ook nog eens minder pensioen in januari van dit jaar zien we. Ook ging de rente omlaag en de bonussen van de rijken stijgen steeds sneller, velen van hen zagen hun vermogen met een kwart stijgen. Ik word er niet goed van. Ik wou dat ik eens aan die geld knoppen mocht zitten draaien?
3
1 maand en 3 dagen geleden door Wcommander
0
0
En de kiezer laat zich natuurlijk de volgende keer opnieuw bedotten

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.