Home Bericht Toevoegen Registreren Login
26 januari
2020

zondag


Strikter zoeken

ECONOMIE

Ook cijfers lijken voor behoud XS4ALL te pleiten, maakt dat voor KPN nog uit?


Bron: nos.nl

De strijd om het voortbestaan van internetprovider XS4ALL is er een tussen emotie en cijfers. KPN wil dat de dochteronderneming verdwijnt en baseert zich daarbij op eigen onderzoek. De ondernemingsraad (OR) van XS4ALL liet vandaag weten dat de voordelen die het moederbedrijf heeft becijferd niet kloppen. De vraag is nu of KPN zich hier iets van aantrekt.  Lees verder >>
2 Reacties  |  165 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 4 maanden en 3 weken geleden

REACTIES (2)

1
4 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
Jarenlang samen met een internetgebruiker aangemodderd door slechte wifi verbinding van nauwelijks enkele M.bits p.s. XS4all maakte namelijk gebruik van het oude KPN draadje op het platte land. Terwijl 20 M.bits p.s. was beloofd en werd ook voor betaald door de cliënt. TV. via een antennetje in het raamkozijn, alles uit het jaar kruik. Toen via het dongelsysteem wat daar al niet veel beter was. Zelf al heel lang geleden door ook veel PTT problemen overgestapt op Casema wat later Ziggo all in werd. Prachtig help systeem en klantenservice op hun site. Op dit moment 253 M.bits snelheid op het net zag ik met een snelheidstest. "Als het regent of zo dan zijn er weer reacties zie ik" Leuk toch?
2
4 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Ik denk niet dat het veel uitmaakt. KPN is een bedrijf waar op allerlei details wat aan mankeert. Het is de rails waar sub bedrijven op mochten meerijden zoals XS4all, Tele2, Telfort en zo. Die kunnen nog zo aardig voor hun klanten zijn maar de basis is KPN. Zo was ik gisteren weer ergens bij iemand thuis die de wifi sleutel (code) maar niet kon intikken voor de Laptop van een vriendin. Overal elders lukte het wel, ook bij ons thuis. Het code stond daar nota bene op de onderkant van het modem zoals bij haar thuis, ook KPN. Ik help wel meer mensen, maar van KPN krijg ik een sik.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ECONOMIE

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.