Home Bericht Toevoegen Registreren Login
12 december
2019

donderdag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Twintig doden en tientallen gewonden bij schietpartij in winkelcentrum Texas


Bron: www.nu.nl

Bij een schietpartij in de Amerikaanse stad El Paso (Texas) zijn zaterdag zeker twintig doden en tientallen gewonden gevallen. Een schutter opende het vuur in een winkelcentrum. Er zijn in totaal drie personen gearresteerd.  Lees verder >>
5 Reacties  |  157 Clicks
0002
  Geplaatst door Fcku 4 maanden en 1 week geleden

REACTIES (5)

1
4 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Wat een bende in Amerika , verschrikkelijk

Afgrijselijke lieden extreemrechts.
2
4 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
@1 . De toekomst in die maatschappij daar is voorspelbaar slechter af, als er niet snel een heleboel gaat veranderen. Teveel wapens, teveel migranten en teveel polarisatie is onbeheersbaar op den duur. Extreme reacties zijn een van de ingrediënten die je dan overal in de wereld tegenkomt waar dit zich ook afspeelt. Landen die door slecht bestuur een chaos of puinhoop worden, help je niet door een ware volksverhuizing toe te laten naar landen waar het beter gaat. Het probleem los je er niet mee op maar exporteer je waarschijnlijk voor een deel. In Afrika zie je dat gebeuren van zuid tot aan het noordelijke deel.
3
4 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
PS. En als ze in het Noorden zijn aangekomen vernietigen ze hun papieren en proberen ze zich illegaal tegen betaling naar Europa te laten smokkelen. Hier komt men ook steeds meer tot de ontdekking dat er tijdens de opvang grote problemen kunnen ontstaan door extreem gedachtegoed denk ik. Door gebrek aan controle, handhaving en selectie weten we helemaal niet wat voor vlees we in de kuip hebben. Trouwens hier lijkt het ook vaak op een bende met dat gesteek, geschiet en handgranaten enz. lees ik af en toe.
4
4 maanden en 6 dagen geleden door Wcommander
0
0
De Braziliaanse president Bolsonaro hoopt dat "kakkerlakken" (criminelen, red.) in zijn land binnenkort "sterven in de straten" door een nieuw aangekondigde wet. Die wet maakt het makkelijker om wapens te trekken uit noodweer, schrijft The Guardian dinsdag. Bolsonaro wil agenten en "behulpzame burgers" beschermen tegen een potentiële rechtszaak als zij hun wapen gebruiken. Het aantal situaties waarin dat straks wordt toegestaan wordt aanzienlijk vergroot. Tegenhangers van de president vrezen voor een bloedbad. Grote delen van die Midden-Amerikaanse landen zijn bijna onbestuurbaar geworden door de steeds toenemende criminaliteit. Met die grote massale optocht van migranten die op de VS. grensmuur staan te bonken zou ik daar echt niet meer willen wonen.
5
4 maanden en 2 dagen geleden door Wcommander
0
0
Wacht ook maar eens af wat die 500 ex IS strijders doen als ze eenmaal door Duitsland zijn geaccepteerd en de gevangenissen weer uitkomen. In Frankrijk loopt dat zelfde proces helemaal uit de hand. Dan hebben we Links, Rechts en religieus terrorisme in overvloed in Europa denk ik.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.