Home Bericht Toevoegen Registreren Login
25 augustus
2019

zondag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Markt voor vleesvervangers groeit snel: 'Dit is het einde van het vleestijdperk'


Bron: nos.nl

Er lijkt een voedselrevolutie gaande. Vleesvervangers zijn steeds meer big business. Vorige week ging voor het eerst een bedrijf in die industrie naar de beurs. Het bedrijf werd in een klap 1,5 miljard dollar waard. Inmiddels is de beurswaarde al ruim 4,5 miljard dollar.  Lees verder >>
2 Reacties  |  137 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 3 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (2)

1
3 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Mijn ervaringen zijn ook positief en ook nog een wat veiliger voedsel, na al die negatieve berichtgeving omtrent manipulatie door bijna al de betrokkenen in de vleesindustrie. Neem alleen al die keuringsinstanties die het laten afweten waardoor erg zieke dieren in de slachthuizen terecht komen en op ons bord verschijnen. Ook chef-kok Robert Kranenborg is overtuigd van de kwaliteit van nepvlees. Hij importeert voor zijn Thrill Grill-restaurants burgers van namaakvlees uit Amerika. Belangrijke ingredi├źnten zijn erwten, wortels en linzen. "Ik was sceptisch tot ik dit proefde, dat was werkelijk fantastisch. De structuur, de smaak." Eet smakelijk zou ik zeggen.
2
3 maanden en 2 weken geleden door Willem Heerema
0
0
Goede ontwikkeling. En als de producten ook nog eens EERLIJK worden geproduceerd, dan worden de mensen die bij teelt en fabricage betrokken zijn er ook beter van.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.