Home Bericht Toevoegen Registreren Login
30 mei
2020

zaterdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Politie pakt man (27) op voor moorden Brunssummerheide en Scheveningen


Bron: www.nu.nl

De politie heeft woensdagavond de 27-jarige Thijs H. uit Den Haag opgepakt in verband met de dood van een man en een vrouw op de Brunssummerheide in Heerlen dinsdag en de dood van een vrouw in de Scheveningse Bosjes in Den Haag zaterdag. Eerder op de avond maakte de politie bekend op zoek te zijn naar de man.  Lees verder >>
5 Reacties  |  426 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 1 jaar en 3 weken geleden

REACTIES (5)

1
1 jaar en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
T. H. heeft dus waarschijnlijk drie oudere personen vermoord en werd door passanten als een vreemde snuiter ervaren. Afwachten of het een zwaar incident was of weer zo'n bekende "verward" type die om onbekende redenen nog in vrijheid rond liep en een bekende van de politie was. Jammer dat het geen bijthonden waren in dit geval vindt ik. Gewoon 3x levenslang zonder TBS zou mijn vonnis zijn.
2
1 jaar en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Natuurlijk toch weer een loslopend psychiatrisch geval dat overal vergeefs hulp zocht en toen maar demonstreerde waar hij toe in staat was. Die bijna weg bezuinigde zorg kost nu veel meer, inclusief slachtoffers lijkt het wel, dacht ik. Hoeveel van dit soort vreselijke niet meer terug te draaien voorvallen moeten we nog incasseren als bevolking? Is dit nu een geval van expertise gebrek, onverschilligheid of, wie het weet zeg het alstublieft.
3
1 jaar en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Die man die hem zag en het signalement door belde werd achterna gezeten door die idioot, gelukkig ontsnapte die beller aan de achtervolging en was bijna het vierde slachtoffer geworden. Die moordenaar kreeg allemaal medicijnen tegen agressie, dus men wist hoe gevaarlijk hij kon worden. Toch lieten ze hem zo ontvluchten en kon hij zijn dodelijke activiteiten volbrengen. Onbegrijpelijk denk ik. Iedereen van hoog tot laag zal wel weer om de hete brei heen draaien in plaats van verantwoordelijkheid te aanvaarden.
4
1 jaar en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
@3 Ben er vlg week weer hoor Wcommander , ben aan het verhuizen
5
1 jaar en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Succes hoor.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2020.