Home Bericht Toevoegen Registreren Login
25 augustus
2019

zondag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Segers waarschuwt: ’Joden trekken weg uit Europa’


Bron: www.telegraaf.nl

DEN HAAG - Haat en agressie tegen Joden moet in Europees verband de kop in worden gedrukt. ChristenUnie, SGP en het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) roepen de nieuwe Europese Commissie en andere partijen daarom vandaag op om de strijd tegen antisemitisme tot een van de speerpunten te maken de komende jaren  Lees verder >>
6 Reacties  |  164 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 3 maanden en 3 weken geleden

REACTIES (6)

1
3 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
,,Een Joodse vrouw uit Almere vertelde me dat kinderen haar uitscholden. Ze riepen dat het een grote fout was dat niet haar hele familie was uitgemoord in de Tweede Wereldoorlog. Als je dat soort daders hun dooswensen hoort schreeuwen, zou ik ze allemaal op een onbewoond eiland willen dumpen. Onze tolerantie ten opzichte van ideologische, religieuze gewelddadige groepen wordt nog eens onze eigen ondergang denk ik. Als bejaarde kan je bijna blij zijn dat je waarschijnlijk gezien je leeftijd er geen last meer van zal hebben. Je bent al veilig dood dan en tevens kaal geplukt, niet?
2
3 maanden en 3 weken geleden door Wcommander
0
0
Weer de bijna vergeten documentaire "Night Will Fall" over de nazi dodenkampen bekeken, gefilmd door geallieerde leger cameramensen. Alfred Hitchcock en Sidney Bernstein verzamelde alle opnames toen. Die gigantische reeks gruwelijke daden waarop ook vele getuigen te zien zijn spreken voor zich. Nog steeds ontkennen die Jodenhaters de Holocaust ondanks het nog steeds opduiken van nieuw bewijsmateriaal. Ook in ons land proberen Nederlanders met hun haatcampagnes Israël een kopje kleiner te maken. Maar de waarheid laat zich niet vernietigen weet ik zeker.
3
3 maanden en 2 weken geleden door Willem Heerema
0
0
Zou Segers zich beseffen dat Joden financieel worden gestimuleerd/gelokt door de regering Netanyahu om zich te vestigen in nederzettingen op illegaal gekoloniseerd Palestijnse gebied? Zou Segers daar mee op de hoogte zijn?
4
3 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
@1 ,,Een Joodse vrouw uit Almere vertelde me dat kinderen haar uitscholden. Ze riepen dat het een grote fout was dat niet haar hele familie was uitgemoord in de Tweede Wereldoorlog. Het is toch te erg voor woorden .

Krijg er kippenvel van

T spijt me te moeten zeggen , maar met de instroom van moslims uit gebieden die van origine al vol jodenhaat zitten wordt het alleen maar erger.
5
3 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
@4 . Maar ook heel vreemd en dubbel want het excuus van al die instroom types was altijd ach en wee, we hadden het in ons thuisland zo slecht en liepen gevaar want het is daar zo ondemocratisch! En na zich eenmaal veilig naar binnen gekletst te hebben slaan ze om als een blad aan een boom. Dan komen ineens al die strenge jihad verzen, frustraties weer naar boven en zien ze ons en de joden als vijanden. Die tendens is in heel Europa te zien las ik laatst in de kranten artikelen. In de documentaire Nazi Einsatzgruppen op netflix zie de zelfde geschiedenis zich afspelen vanaf de jaren '30 tot 1945 maar dan in bijna geheel Europa tot in Rusland aan toe. Pogroms, toen de joden overal de schuld van kregen aangestuurd door die nazi kliek en het ging er toen heel bloedig aan toe.
6
3 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Opdat Israël een sterker bastion wordt tegen haar vijanden als ooit tevoren denk ik. “Brengt Mijn zonen van verre en Mijn dochters van het einde der aarde.”Jesaja 43:6. “Ik zal Mij over hen verblijden en hun goeddoen. En Ik zal hen in getrouwheid in dit land planten, met heel Mijn hart en heel Mijn ziel. ”Jeremia 32:41. “Zo zegt de Heere HEERE: Zie, Ik zal Mijn hand opheffen naar de heidenvolken, naar de volken zal Ik Mijn banier omhoogsteken. Dan zullen zij uw zonen brengen in de armen, en uw dochters zullen gedragen worden op de schouder.”. Jesaja 49:22. En dat willen die vijanden natuurlijk al helemaal niet. Eigen schuld dikke bult.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.