Home Bericht Toevoegen Registreren Login
26 mei
2019

zondag


Strikter zoeken

ECONOMIE

Aruba op de Europese lijst van belastingparadijzen


Bron: www.nrc.nl

De Europese ministers van Financiën maken de zwarte lijst drie keer zo lang.  Lees verder >>
3 Reacties  |  114 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 2 maanden en 1 week geleden

REACTIES (3)

1
2 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Geld is macht en corrumpeert en maakt zo nog meer geld en macht. Het was zo en is zo en zal altijd wel zo blijven denk ik. Wij gepensioneerden en degenen die daar nog op hopen hebben samen al 1500 miljard in hun pensioenspaarpot gestort maar krijgen geen inflatie correctie, indexering, koopkracht herstel of bonussen. Nee, want degenen die aan de financiële knoppen zitten te draaien hebben het alleenrecht om alles naar hun hand te zetten. Zelfs Europa wil hier een vinger in onze pap hebben, wanneer komen wij in opstand tegen dit onrecht?
2
1 maand en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Alle Nederlandse en ex Nederlandse gebiedsdelen zijn van het zelfde laken een pak. Terecht komen deze onderdelen van deze financiële agglomeratie in alle witwas, belastingparadijs lijsten voor. Die tien procent of meer belanghebbende die alles zo naar hun zin regelen, profiteren ook van al ons pensioengeld wat op al hun banken staat. Als ze aan het einde van een financieel jaar weer al die bonussen, aandelen en winsten onderling verdelen wordt ik opnieuw woedend en voel mij machteloos.
3
1 maand en 6 dagen geleden door Wcommander
0
0
En onze prijzen stijgen twee keer zo snel als in de landen om ons heen. Ook betalen we de hoogste belastingen in Europa lees ik nu weer.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ECONOMIE

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.