Home Bericht Toevoegen Registreren Login
26 mei
2019

zondag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Vertrouwen van Nederlanders in Europese Unie en banken licht gegroeid


Bron: www.nu.nl

Het vertrouwen van Nederlanders in de pers, banken, ambtenaren, politie, Tweede Kamer en de Europese Unie is de afgelopen twee jaar licht gegroeid, blijkt dinsdag uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  Lees verder >>
7 Reacties  |  96 Clicks
0002
  Geplaatst door Fcku 2 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (7)

1
2 maanden en 2 weken geleden door Fcku
0
0
Wie verzint deze onzin?!?
2
2 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Inderdaad een onzin verhaal door de nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Grote verschillende meningen tussen opleiding, leeftijd en zelfs qua woonomgeving, waar je geen broodje van kunt bakken. Echt weer zo'n publicatie zo vlak voor de verkiezingen om de kritische stemmen de mond te snoeren.
3
2 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Opvallend is dat juist het aandeel mensen met vertrouwen in banken onder lageropgeleiden een stuk hoger ligt (51 procent) 'weten zij veel, dan bij hogeropgeleiden (36 procent). Hogeropgeleiden hebben over het algemeen ook meer vertrouwen in politieke instanties dan lageropgeleiden, omdat Rutte goed voor hen zorgt, niet? Belastingverlagingen, gelegenheid voor belasting ontwijking, de dividendbelasting via een omweg terugstorten? Laat ik maar stoppen.
4
2 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
1
0
@1 Ik dacht eerst dat het uit de Speld kwam
5
2 maanden en 1 week geleden door Fcku
0
0
@4 Je zou het bijna zeggen. NOPE... Realiteit in de ogen van nu.nl
6
2 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
En wat te zeggen over die plotselinge politieke milieushow van eensgezindheid die een en al misleiding betekend. Het doorrekenen door specialisten zegt dat het bedrijfsleven, multinationals alle extra lasten (fiscaal, BTW enz ) doorberekenen aan de consumenten. De consumenten van armlastig tot en met modaal en gepensioneerden gaan er daardoor behoorlijk op achteruit en de rijken het minst of helemaal niet. Dus straks krijgen we misschien een coalitie versterkt met GL om zo de meerderheid te bewaren tegenover ons als kaalplukteam. Weer zo'n wisseltruc die de beloftes in gruzelementen slaan. Tot ziens in het stemhokje.
7
2 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Na de tv te hebben gezien gisteren dacht ik, wie verdedigd ons nog? Die nationale machtige bobo's, investeerders, beleggers, commissarissen en ander financiële instellingen willen alleen maar groei voor de bedrijven en multinationals. Tegen dat leger van machtigen kunnen wij toch helemaal niets inbrengen, nou ja we mogen stemmen, niet? Tot ziens in het stemhokje. De belastingdienst kan niets meer voor ons doen zei Wiebes, dus alleen maar tegen ons denk ik dan maar weer.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.