Home Bericht Toevoegen Registreren Login
25 augustus
2019

zondag


Strikter zoeken

BUITENLAND

6-jarige jongen keel doorgesneden voor ogen van moeder in Saoedi-Arabië


Bron: www.ad.nl

In de stad Medina in Saoedi-Arabië is vorige week een 6-jarige jongen op brute wijze om het leven gebracht. Volgens berichten werd de jongen op klaarlichte dag voor de ogen van zijn moeder door een taxichauffeur de keel doorgesneden met een kapotte glazen fles.  Lees verder >>
3 Reacties  |  228 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 6 maanden en 1 week geleden

REACTIES (3)

1
6 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Vreselijk wat een drama , sjiieten en soennieten t was nooit wat , het is niks , en t zal nooit wat worden ook , ze staan elkaar al sinds het ontstaan van de Islam naar t leven.

Afschuwelijk dat een jochie van 6 de dupe is van die intolerantie , wat een vreselijke gek die taxichauffeur , wat ik begrijp is hij opgepakt , dit soort beesten mogen van mij de doodstraf krijgen.
2
6 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Komt in die grote regio zeer vaak voor en is kennelijk weer zo'n geval van geloofswaanzin. Geen verwardheid hoor, maar bloedserieus gedrag met de volle overtuiging goed te doen namens hun prediker. Tevens ook het recht van de sterkste want minderheden van het zelfde geloof daar kan men zijn frustraties zonder problemen op uitleven. Standrechtelijke executies op pleinen, bij Moskeeën en zelfs ook in een Ambassade hebben we kunnen zien op TV. Het zullen je vrienden maar zijn waar je beleefd tegen moet blijven glimlachen en handjes schudden, politici? Omwille van de belangen, niet?
3
6 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
@2 Onthoofdingen iid komen vaak voor en zeker in SA en door dat klote IS , die laatste onthoofden veel kinderen , Yezidi;s , christenen en ga zo maar door , wordt dat in SA ook gedaan door de overheid daar ? Dat wist ik niet , wel veel volwassenen , maar kinderen onthoofden wist ik niet, dat dat ook door de overheid wordt gedaan.

SA is een smerig land met een smerige ideologie, dat kun je toch moeilijk de Islam noemen

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.