Home Bericht Toevoegen Registreren Login
25 augustus
2019

zondag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Ziggo hoeft adresgegevens illegale downloaders niet te delen


Bron: nos.nl

De rechtbank Midden-Nederland vindt dat internetprovider Ziggo geen NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats) van illegale downloaders hoeft over te dragen aan filmdistributeur Dutch FilmWorks (DFW). Dat bedrijf kan volgens de rechtbank onvoldoende duidelijk maken hoe het de downloaders wil benaderen.  Lees verder >>
2 Reacties  |  189 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 6 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (2)

1
6 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Te gek voor woorden, want praktisch alle bedrijven in dit land volgen ons met hun cookies en andere technieken om er commercieel beter van te worden. En een eventuele schade zou dus hooguit de prijs van een bioscoopkaartje kunnen zijn denk ik. Wel denk ik dat die commerciële wereld voor al hun gepikte data van ons zouden moeten gaan betalen in de toekomst, niet? De verkoop van privé gegevens over de gehele wereld is een miljarden business. Al die zogenaamde tevredenheidsonderzoeken na aankopen of andere service zaken, zitten vaak vol met vragen over privé omstandigheden.
2
6 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Ik zag pas nog dat verschillende van die onderzoeken allemaal bij het zelfde bureau vandaan kwamen. Die lui moeten wel een gigantische database hebben met al onze privé gegevens. Een slimme truc om steenrijk te worden met alleen maar een email adres waar alles binnenstroomt.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.