Home Bericht Toevoegen Registreren Login
25 augustus
2019

zondag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Israël bouwt metershoog hek op grens met Gaza


Bron: nos.nl

Israël heeft bekendgemaakt dat er een hek langs de grens met Gaza wordt gebouwd. De stalen constructie wordt zo'n 6 meter hoog en moet de gehele lengte van de grens (65 kilometer) beslaan. De afscheiding zou te vergelijken zijn met het hek dat Israël heeft gebouwd op de grens met Egypte. Daarmee worden illegale migranten geweerd uit Israël.  Lees verder >>
4 Reacties  |  211 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 6 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (4)

1
6 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Lijkt me geen overbodige luxe ,groot gelijk , dat terreur gajes(de Hamas aanhang) maakt t er zelf naar.
2
6 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Eindelijk hé hé, het enige wat gajes tegenhoud zijn muren, solide hekken en vangrails. Je ontneemt ze zo tegelijk ook de mogelijkheid om zielig te doen als ze met bebloede koppen moeten afdruipen. Zonder gewapende tegenstand met hun koppen tegen een passieve hindernis te pletter lopen is natuurlijk een heel stompzinnig gezicht, niet? En nu zwijgen de wapens, dat wordt dus nu een zware puzzel voor ze om weer wat anders te verzinnen om de wereldopini te beïnvloeden. Een mooie manier om ook op die grens het geweld te beteugelen zo niet te stoppen en tevens geen slachtoffers meer. Prima de luxe.
3
6 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Indeed certainly, Israël will defend itself with stone walls, iron vensis and the Iron Dome. Zo gezegd en zo gedaan, zei een generaal laatst nog. Men kan ook nog stroom op die afzetting zetten inclusief automatische zekeringen natuurlijk. Ik denk ook zeer preventief tegen kwade geesten.
4
6 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Zo'n hek heeft details die toch wel heel ontmoedigend zijn, want probeer maar eens om over 6 meter prikkeldraad en scheermesjes kabel heen te klauteren. Drones en censors zien en horen je al van ver aankomen zelfs ook als men een tunnel wil graven. Het is er nu al rustiger als voorheen dus missie gelukt. En, puntje handhaving hé?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.