Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Job Cohen voorzitter van commissie voor vergoeding Holocaust-slachtoffers


Bron: www.nu.nl

Job Cohen wordt voorzitter van de commissie die onderzoekt hoe de Nederlandse Spoorwegen (NS) schadevergoedingen kunnen betalen aan mensen die in de Tweede Wereldoorlog op transport zijn gezet.  Lees verder >>
2 Reacties  |  111 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 4 dagen geleden

REACTIES (2)

1
5 maanden en 4 dagen geleden door Wcommander
0
0
Ze hebben er lekker lang mee gewacht zoals vaker, kost ze nu waarschijnlijk een schijntje aan toenmalige treinkaartjes in guldens want wie zijn er nog van over, niet? Toen was het de overheid die over het OV ging, niet? De politie was ook erg actief toen. Joden moesten zich melden bij Loods 24, in Feijenoord, een plek waar weinig pottenkijkers de wandaden van de bezetter konden gadeslaan. Steeds minder families verschenen echter, en in het najaar startte de politie met razzia’s, om gezinnen op te pakken.
2
5 maanden en 3 dagen geleden door Elsemieke
0
0
T is nog triester Wcommander een overlevende moet dit aankaarten schade vergoeding , dit had al lang en breed geregeld moeten zijn , iedere keer weer zijn er zaken waarvan je denkt nu pas ??

Namenholocaust Monument , nog steeds staat het er niet , en dat is een monument voor slachtoffers die de grootste gruwel in de mensheid hebben meegemaakt , een geheel volk letterlijk in rook op laten gaan , gelukkig niet gelukt maar 6 miljoen , de nazi's waren op weg naar niet 1 Jood meer.

Ik kan er met mn hoofd niet bij dat zaken zoals van de NS of erfpacht of monument zo lang moet duren.

Heel triest.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.