Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Shurandy S. krijgt 20 jaar cel voor doodschieten broer kroongetuige


Bron: www.nu.nl

Shurandy S. heeft donderdag van de rechtbank in Amsterdam 20 jaar cel opgelegd gekregen voor het doodschieten van de broer van de kroongetuige. De man heeft eerder een bekennende verklaring afgelegd over de moord op Reduan B. (41), die in maart vorig jaar Amsterdam plaatsvond.  Lees verder >>
2 Reacties  |  115 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 5 maanden en 5 dagen geleden

REACTIES (2)

1
5 maanden en 4 dagen geleden door Wcommander
0
0
Hij kreeg de naam van het te vermoorde slachtoffer, de locatie en het signalement, plus de beloofde grote geldsom als loon in het voorruitzicht gesteld. Maar hij vergiste zich omdat het slachtoffer zo veel op zijn broer leek en hij betuigde zoveel spijt dat deze moord veel minder erg was. Het excuus was toen volgens de rechter "omdat S niet wist wie hij dood moest schieten". Hoezo, hij kreeg immers een duidelijk opdracht en had wel de intentie? Dus nu gaat er 8 jaar vanaf min nog eens een derde dat is dan 13 jaar voor goed gedrag. Het recht is hier zo krom als wat denk ik.
2
5 maanden en 4 dagen geleden door Wcommander
0
0
Ik lees nu in de verslagen dat hij een auto, foto van zijn target, tas met twee pistolen, adres met naam van het bedrijf kreeg. Na zijn target aan de hand van de foto te hebben herkend zegt hij te komen solliciteren. Hij schiet zijn slachtoffer drie keer in de rug maar als die nog beweegt in zijn doodstrijd schiet hij weer drie keer waarvan ook een schot in het hoofd. Hij vlucht dan in de beschikbaar gestelde auto. Hij was overtuigd de moord goed te hebben uitgevoerd. Dat het een broer was, mag na zoveel inzet van deze crimineel niet van invloed zijn op zijn terechte verdiende straf van 28 jaar denk ik. Een hoger beroep zou op zijn plaats zijn dacht ik.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.