Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Hof: Proces tegen Wilders voor 'minder Marokkanen'-uitspraken gaat door


Bron: www.nu.nl

Het gerechtshof in Den Haag heeft donderdag bepaald dat het proces in hoger beroep tegen Geert Wilders over diens uitspraken over Marokkanen door kan gaan. De PVV-leider had het hof gevraagd het Openbaar Ministerie (OM) niet-ontvankelijk te verklaren.  Lees verder >>
3 Reacties  |  124 Clicks
0003
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 5 dagen geleden

REACTIES (3)

1
5 maanden en 5 dagen geleden door Wcommander
0
0
Vooral gezien de steeds meer gebrekkiger handhaving en de vele gewonden en zelfs doden slachtoffers door Marokkanen in dit land, mag het van mij als bejaarde ook best een tandje minder. Wat ik allemaal ook via het OV. met rolkoffertjes verbaast rondkijkend zie uitstappen en direct door vrienden zie weggeloodst worden? Niemand heeft het meer in de hand denk ik. We hebben er al zoveel over gelezen en zelf in directe omgeving van ervaren, dat dit hoger beroep nog veel meer polarisatie zal veroorzaken.
2
5 maanden en 5 dagen geleden door Fcku
0
0
Bij Jensen hoorde ik van de week dat in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam 53%, 54% en 51% (Centraal bureau voor de Statistiek) van de inwoners een migrantenachtergrond hebben. In die steden zijn Nederlanders dus de minderheid.

Dit zijn cijfers van 2017 opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/37296ned/table?dl=107C4

Ik zeg het alleen maar...
3
5 maanden en 5 dagen geleden door Wcommander
0
0
Ach, data in Nederland neem ik met een soeplepel zout. Er is sinds lange tijd gedoogd, door de vingers gezien, herenigd en heeft zich hier voorgoed ongemerkt gezeteld. De autochtone gezinnen moeten zich vaak een ongeluk werken onder onze lastendruk en hebben steeds vaker geen of weinig kinderen. De allochtone gezinnen zijn over het algemeen veel groter waardoor wij toch waarschijnlijk ooit een minderheid vormen. Ik lees net dat de Gemeentes en de Provinciën vanaf dit jaar een veel groter lastenpakket op onze modale schouders gaat leggen, samen met dat van Rutte, dus dubbelop. Wat ik voorspelde voor 2019 wordt misschien nog overtroffen in negatieve zin. Een beetje minderen wat Wilders vroeg daar is het nu veel te laat voor geworden weet ik zeker.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.