Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Staatssecretaris Harbers: Nederland neemt eenmalig zes vluchtelingen over van Sea-Watch


Bron: www.ad.nl

VIDEONederland neemt zes vluchtelingen over van hulporganisatie Sea-Watch, die al bijna twintig dagen met een schip met 32 migranten bij Malta voor kust ligt. Dat zei staatssecretaris Mark Harbers (Migratie) vanmiddag tijdens een ingelaste persconferentie. Eenmalig, waarschuwt hij. ,,Nederland werkt in vervolg niet meer mee.’’  Lees verder >>
1 Reacties  |  130 Clicks
0001
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 5 dagen geleden

REACTIES (1)

1
5 maanden en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
0
Harbers betreurt de beslissing, omdat hij een langdurige oplossing wil en geen ‘ad hoc-besluit’. Hij laat er geen enkele twijfel over bestaan dat dit de eerst en laatste keer is dat Nederland zwicht voor de noodkreet van de hulporganisatie. ,,> Tuurlijk , net zoals men niet zou zwichten voor mensensmokkelaars.

Dat hele Sea Watch is ook bizar stom bezig , die geven mensen veel te veel hoop , je kan ze ook terugbrengen naar t land waarvandaan de rubberboten vertrekken.

Je kan t eigenlijk de mensen die vluchten met alle gevaren die erbij komen ,niet eens kwalijk nemen dat men het probeert , men wordt links of rechtsom toch wel toegelaten , het is onbegrijpelijk dat Europa nog steeds de zaken niet op orde heeft.

Nee is Nee , door nu weer Ja te zeggen geef je anderen ook weer hoop en die vertrekken dan ook weer op rubberbootjes , zoals t nu gaat en al jaren gaat , kun je ze dat niet kwalijk nemen NGO's en Europa blijven maar hoop geven.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.