Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

OM kijkt naar mogelijke strafbaarheid van antihomopamflet


Bron: www.nu.nl

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat beoordelen of de zogeheten Nashville-verklaring strafbaar is. Zondag ondertekenden honderden protestantse predikanten en voorgangers het antihomopamflet.  Lees verder >>
9 Reacties  |  147 Clicks
0003
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 1 week geleden

REACTIES (9)

1
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Nou succes ermee , ik denk dat dit onder de vrijheid van meningsuiting valt , wat je er ook van vindt.

Aardig hypocriet ook van het OM deze zelfde zaken zijn notabene in tv programma's op de publieke omroep door moslims verkondigt , waar was t OM toen dan ?
2
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Programma was trouwens kaaskop of mocro van Ajouad El Miloudi , het heldere licht onder de marokkanen , maar niet heus.

En dat interview met Tofik Dibi dan ?

Ze meten weer lekker met 2 maten bij het OM
3
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Oow ja en imams met radicale opvattingen en prediken van homohaat daar hoor je t OM niet over.

Hoe triest ik t standpunt van de SGP op dit punt ook vind , en er voor geen meter achtersta , mag men dit vinden , zolang ze maar niet oproepen tot geweld , het is een middeleeuws standpunt , en laat dat standpunt binnen de Islam nou vaker voorkomen , zelfs nogal wat atheïsten , geven af op homo's , dus onder alle lagen van de bevolking komt dit voor dat op zich is al triest genoeg , er 1 groep uithalen en die controleren op mogelijk strafbare feiten is zo hypocriet als de pest.
4
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
nashvilleverklaring.nl/nashvilleverklaring-nl/

Dit is de verklaring , ik zie nergens iets wat strafbaar zou kunnen zijn.

Het is een mening ,die niet de mijne is , ik zie geen oproep tot discriminatie etc

Hoezeer ik t er ook mee oneens ben
5
5 maanden en 1 week geleden door Fcku
0
0
Hoe je het ook wend of keert, van links tot rechts, het blijven politici en die zijn echt niet gek. Ze weten heus wel wat ze tekenen. Ik weet bijna wel zeker dat voordat dit getekend werd, er eerst juridisch advies is geweest.
6
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
k weet bijna wel zeker dat voordat dit getekend werd, er eerst juridisch advies is geweest.Zou je best weleens gelijk in kunnen hebben Fcku

En ik heb t elders ook al geschreven als er nou iemand is die weet hoe t staatsrechtelijk allemaal zit is t van der Staay wel

En het is en blijft vlg mij een mening , er wordt niet gedreigt of aangezet tot haat.
7
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
www.gaysite.nl/actueel/2016/08/woede-over-uitspraken-imam

Exact t zelfde , en geen onderzoek door het OM wat is dat toch ? Moslims hebben die vrijheid wel om dat te vinden ? Bij christenen slaat men op hol , soms zijn we echt een van god los hypocriet land.
8
5 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Wat een heisa om een mening, terwijl in die Islamitische geschriften, Koran en daarbij behorende verzen allerlei methoden opgesomd worden hoe je ongelovigen moet martelen en om het leven kan brengen. En daar mag je vervolgens geen kwaad woord over zeggen volgens het Nederlandse rechtssysteem.
9
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Iid Wcommander totale hysterie , deze standpunten en met name het homehuwelijk zijn allang bekend van de SGP , nergens staat dat ze b.v de kerk niet meer inmogen , gediscrimineerd moeten worden etc.

Nu zo langzamerhand niemand meer wat durft te zeggen over de Islam , want dan ligt je kop eraf ,(waar ze exact hetzelfde denken , sterker nog nog enger , en dan binnen de gehele Islam , binnen t christendom is t een maar relatief kleine groep die nog behoorlijk achterloopt)gaat men nu los op van der Staay , het christendom verdraagt die kritiek wel , dus pakken ze die nu.Zo denk ik er toch echt over.

Zondagavond was er een docu op tv , met bekende nederlanders waaronder veel cabaretiers die openlijk toegaven geen grappen meer durven te maken over de Islam , omdat ze nog even langer willen leven dan vandaag.

Terwijl er ook hordes aan atheïsten rondlopen die zo denken , kortzichtig denken is niet alleen weggelegd voor religieuzen.

Vlg Arnoud van Doorn moeten niet moslims worden vernietigd 1 krant die het meldt , het AD , de rest zijgt , terwijl die uitspraak veel en veel kwalijker en oproepen tot geweld is , 2 ik vind m kwalijker dan de zeer onfrisse uitspraak van wilders , 3 onbegrijpelijk dat zowel de politiek als het OM hier zwijgt.

Het is niet meer te begrijpen hier in dit land

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.