Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Doodsbedreiger van Esther Voet krijgt dertig uur taakstraf


Bron: jonet.nl

De man die NIW-hoofdredacteur en ex-CIDI-directeur Esther Voet op Twitter met de dood bedreigde, moet een taakstraf van dertig uur uitvoeren. Dit heeft de Amsterdamse rechtbank vrijdag besloten. De straf valt veel lager uit dan verwacht, want vooraf had het Openbaar Ministerie (OM) een werkstraf van tachtig uur of veertig dagen cel geëist  Lees verder >>
6 Reacties  |  95 Clicks
0003
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 1 week geleden

REACTIES (6)

1
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
De 21-jarige dader is D. El F., een Nederlander van Marokkaanse komaf. In oktober 2015 twitterde hij onder meer: ‘Mag ik een prijs van €10 uitreiking voor degene die mij ’t hoofd van @ANanninga , @Esther_Voet, @netanyahu EN @geertwilderspvv brengt’. > 30 uur taakstraf ?? Wat is dat voor bezopen lage straf ?

Sorry , maar ik krijg meer en meer de indruk dat het systeem hier voor geen meter klopt, hij is nog net zn straf niet ontlopen , te idioot voor woorden 30 uur taakstraf
2
5 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Mensen menen op social media zich alles maar te kunnen permitteren , omdat t zo lekker anoniem is.

Oproepen tot geweld , de meest maffe beledigingen , social media heeft hele duistere types er tussen.

Geldt net zo goed voor forums daar men mensen zich alles te kunnen permitteren , en wat krijg je dan 1 bonk antisemitisme , racisme en t kan allemaal maar , zonder dat moderators ingrijpen.

Dn krijg je een ander vorm van forum zoals t nieuwe nujij bij Nu.nl , alleen reacties die zijn goedgekeurd worden geplaatst , dat is een vorm van censuur die kant moet je ook niet willen , althans ik vind dat weer aan de andere kant doorslaan.

Veel mensen kunnen niet normaal discussiëren het verhardt alleen maar op social media , mede door inzet van trollen om t vuurtje nog even lekker op te stoken
3
5 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Oproep tot onthoofding. De 21-jarige dader is D. El F., een Nederlander van Marokkaanse komaf. In oktober 2015 twitterde hij onder meer: ‘Mag ik een prijs van €10 uitreiking voor degene die mij ’t hoofd van @ANanninga , @Esther_Voet, @netanyahu EN @geertwilderspvv brengt’. ‘Het is een oproep aan derden om de slachtoffers te onthoofden dan wel door middel van verbranding om het leven te brengen. Zo staan die bedreigingen ook in de Koran verzen las ik eens. Is dit dan geen aanzetten tot haat en oproepen tot een moordaanslag? Als je als politicus dan vraagt meer of minder van dat soort types dan ben je de sigaar. Een klein troetelstrafje want die types zijn zo zielig vindt de gerechtelijke macht in Nederland? Schandalig, want het is met geen pen te beschrijven.
4
5 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
“Mag ik een prijs van 100.000,– euro uitreiking voor degene die mij ’t hoofd van, stond er verder in het verslag zag ik nu.
5
5 maanden en 1 week geleden door Fcku
0
0
Ik kon het niet geloven tot ik las "...Amsterdamse rechtbank..." Toen werd het mij weer duidelijk...
6
5 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Ik ook niet maar zo'n rechtbank verslag is toch wel een beetje gemanipuleerd of de rechter zag het niet goed denk ik. Vandaar die idiote strafmaat denk ik.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.