Home Bericht Toevoegen Registreren Login
26 mei
2019

zondag


Strikter zoeken

BUITENLAND

'Franse regering draait geplande belastingverhoging op brandstof terug'


Bron: www.nu.nl

De Franse regering gaat de geplande belastingverhoging op brandstof terugdraaien, na wekenlange protesten door de 'Gele Hesjes'. Premier Edouard Philippe zal dit later dinsdag aankondigen, aldus bronnen gelieerd aan de regering.  Lees verder >>
3 Reacties  |  115 Clicks
0001
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (3)

1
5 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Dat beloofd nog wat dan , zwaar geweld en zware vernielingen worden beloont.

En als ik Philip Freriks gister hoorde bij Pauw , gaat het allang niet meer over de brandstof prijzen alleen , gaan ze daar nu aan alles toegeven ?

Sorry maar dit is toch wel t stomste wat je kan doen zwichten voor geweld , je kan dit toch onmogelijk demonstreren noemen
2
5 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
We werken als slaven en op een gegeven moment is het genoeg. We hebben geen leven, we overleven alleen maar", zei een 27-jarige demonstrant tegen persbureau AFP. Anderen vertellen bijvoorbeeld niet meer, of bijna niet meer, rond te kunnen komen. Voor velen onder ons is het straks ook even schrikken aan de Franse benzine pomp, want met een grote auto en caravan erachter en een verbruik van 1 op 10 komt er meer dan een halve € per liter bovenop. En de Fransen ondergaan nog meer lasten verzwaringen dan dit brede bezuinigingsprogramma. Wat wij allemaal langzamerhand na het kwartje van Kok op onze boterham kregen, krijgen ze daar nu in zeer korte tijd te slikken. Vandaar die hevige reacties die eigenlijk voor een groot deel voor rekening van de echte relschoppers komen. De Britten zijn op tijd gevlucht voor de hoge kosten die al die nieuwe kandidaat landen vergen, waardoor wij ook nog het nodige voor onze kiezen krijgen. Waar moeten we heen met al die miljoenen migranten uit landen die er op vele manieren een potje van maken? We gaan nu die torenhoge rekening betalen voor falend beleid. Wacht maar af, want er komt een Europese minister van Financiën en Europese belastingen aan. Die straatarme ex Oostblok landen krijgen vanaf nu al veel geld en als ze straks allemaal lid zijn van onze club? Wij krijgen ook nu al af en toe wat gele hesjes op straat te zien, niet? Ik begrijp het wel een beetje.
3
5 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Aan alle democratische goedwillende Gele Hesjes in Europa, verenig u in de strijd tegen de koopkrachtverlaging voor jong en oud? Op de barricade tegen de macht van het grote geld en haar falende leiders. Ter bescherming van alles waar velen van ons lang en hard voor gewerkt hebben.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.