Home Bericht Toevoegen Registreren Login
24 april
2019

woensdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Fatale schietpartij Katendrecht opnieuw in Opsporing Verzocht


Bron: www.rijnmond.nl

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond opnieuw aandacht aan de fatale schietpartij in Rotterdam-Katendrecht. Op zondag 28 oktober kwam daar op de Rechthuislaan de 32-jarige Dairon Alberto om het leven. Hij werd onder vuur genomen met een automatisch vuurwapen. De politie is nog altijd op zoek naar de schutter.  Lees verder >>
2 Reacties  |  118 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (2)

1
5 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Een vergis moord? Best mogelijk, want in toenemende mate stellen jonge criminelen zich beschikbaar om snel veel geld te scoren met dit soort liquidaties. Ze zijn vaak te stom voor normaal werk dus kansloos en groeien van drugs dealertje door naar hit mannetje. De opdrachtgevers blijven zo altijd buiten schot want het gaat via via andere contactpersonen denk ik.
2
5 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Zou zomaar kunnen een vergismoord , er stond een groep , misschien hebben ze nieuwe beelden van die idioten op die scooter en Katendrecht is toch nadat het jarenlang een grote probleemwijk was waar de bezem door is gehaald 1 van de veiligste wijken in rotterdam zo niet de veiligste , tot vorige week dan.

Dit soort toestanden verwacht je daar niet

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.