Home Bericht Toevoegen Registreren Login
24 april
2019

woensdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

NCTV: rechts-extremisme gevaar voor Nederlandse maatschappij


Bron: nos.nl

Het gedachtengoed en incidenteel geweld van rechts-extremisten zet de Nederlandse maatschappij onder druk. Dat schrijft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in het rapport: De golfbewegingen van rechts-extremistisch geweld in West-Europa.  Lees verder >>
7 Reacties  |  96 Clicks
0003
  Geplaatst door Elsemieke 5 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (7)

1
5 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
www.ad.nl/binnenland/extreemlinks-gaat-vaak-vrijuit~aedcce5e/

En deze extreemlinkse lieden zijn net zo gevaarlijker , wellicht nog gevaarlijker omdat ze vaak niet te traceren zijn , tis allebei tuig van t laagste soort. De zwarte pieten discussie komt toch echt uit de linkse koker , van de week op de Dam antisemitisme uit de koker van extreemlinks en doorgedraaide moslims.

Ze zijn allebei gevaarlijk en een gevaar voor de maatschappij , ze doen echt niet voor elkaar onder.

Wat ik ook zo bezopen vind is dat waneer je je uit over vluchtelingen beleid , je al heel rap onder extreemrechts wordt geschaard , extreemrechts is toch wel iets heel anders dan op een normale manier je mening geven.

Ik vraag me ook af waarom men openbare forums niet beter in de smiezen houdt daar zijn beide zijden te vinden , extreemrechts en extreemlinks , door die in de gaten te houden is er al wat te winnen voor de inlichtingen diensten.

Vrijheid van meningsuiting is een heel groot goed , extreemrechts en extreem links gaan over grenzen heen die de maatschappij ontwrichten ,
2
5 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Het ene probleem lokt het andere uit, zoals het absoluut niet nakomen van afspraken omtrent het beheersen van die toestroom van gelukzoekers? In plaats van de weken tijd waarin de selectie en uitwijzing van uitgeprocedeerden zou worden georganiseerd, steeds meer maanden uitstel wat uiteindelijk uitloopt op helemaal niets? De afbraak van onze cultuur door de acties en concessies van extreem links aan andere culturen die hier verblijven? De politiek die dit proces ook nog eens een handje helpt?
3
5 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Het ene probleem lokt het andere uit, zoals het absoluut niet nakomen van afspraken omtrent het beheersen van die toestroom van gelukzoekers? In plaats van de weken tijd waarin de selectie en uitwijzing van uitgeprocedeerden zou worden georganiseerd, steeds meer maanden uitstel wat uiteindelijk uitloopt op helemaal niets?> Daar kun je gezonde kritiek op hebben en dat mag, maar je wordt er toch niet extreemrechts van ? Extreemrechts gaat kilometers verder .dat gedachtegoed is door en door verrot , idem het gedachtegoed van extreemlinks.

Allebei gewelddadige types
4
5 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Ik in ieder geval niet hoor, ik concludeer alleen maar dat je twee stromingen hebt in dit land die elkaar flink bezig houden. Het lijkt wel een wedstrijd die niet te winnen is.
5
5 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Ik bedoelde jouw ook niet hoor Wcommander :-) ik ben t met je conclusie eens.
6
5 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Begrijp ik ook wel hoor, en dat gaat ook op voor dit gehele beschaafde forum wat hier de maatschappelijke feiten bespreekt, niet? Eigenlijk wel zo prettig denk ik.
7
5 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
-- Reactie verwijderd --

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.