Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

POLITIEK

Peiling: Pia Dijkstra favoriet als opvolger Pechtold


Bron: www.ad.nl

Wie o wie moet Pechtold opvolgen? Dat besluit valt dinsdag pas, maar in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond wordt D66-Kamerlid Pia Dijkstra het meest genoemd.  Lees verder >>
2 Reacties  |  138 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 8 maanden en 1 week geleden

REACTIES (2)

1
8 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Pia Dijkstra ?? Zij heeft met de donorwet de neergang van D66 ingezet , ze heeft geen uitstraling , echt debatteren kan ze niet , ze legt t af tegen iedereen in de kamer , met Pia Dijkstra is t helemaal een zinkend schip.

Ze zullen toch wel iemand in huis hebben met gezag en uitstraling

Eerlijk is eerlijk , ik heb niks met Wilders nog met Pechtold , maar die 2 waren wel altijd leuk om te zien tegen elkaar in debatten .

Zou Pechtold nog met een reden komen waarom hij ineens de stokje overgeeft ?
2
8 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Inderdaad, Pia zal zich heel gemakkelijk het keurslijf van de VVD laten welgevallen denk ik. Geen zware kluif voor Rutte nu Pechtold op de valreep is vertrokken. Als D66 zo blijft krimpen moet Rutte direct aan de slag om andere partijtjes met uitruilen, ompraten en omzichtig beloftes doen, voor die broodnodige politieke meerderheid natuurlijk. Mij benieuwen wie zich laat verleiden, om deze politiek gevaarlijke manoeuvre te maken. Zijn reden van vertrek? Hij liet zich het woord "vernieuwing" ontvallen en zijn kinderen wilden hem meer thuis zien, afwachten of hij nog meer wil zeggen.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS POLITIEK

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.