Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

ECONOMIE

Waar kan die 1,9 miljard van de dividendbelasting straks heen?


Bron: nos.nl

Nadat Unilever gisteren bekend had gemaakt het hoofdkantoor toch niet naar Rotterdam te verhuizen, besloot het kabinet het hele pakket aan maatregelen voor het bedrijfsleven nog eens tegen het licht te houden. Centraal punt daarvan is de afschaffing van de dividendbelasting: een omstreden maatregel, die lang werd verdedigd maar nu waarschijnlijk niet doorgaat. Maar dat is niet het enige.  Lees verder >>
5 Reacties  |  141 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 8 maanden en 1 week geleden

REACTIES (5)

1
8 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
2
0
Naar mij :-)
2
8 maanden en 1 week geleden door Fcku
0
0
Blijf in het bedrijfsleven die 2M. Ziet de zorg of andere maatschappelijke instellingen helemaal nix van.
3
8 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Inderdaad, als ik al die economen en politici mag geloven gat al dit geld linksom of rechtsom naar het bedrijfsleven. Ze noemde al verlagingen van vennootschapsbelasting enz. Maar alle stijgende lasten voor het bedrijfsleven worden bij ons burgers afgerekend, plus een paar procent inflatie, stijgende vaste lasten, indirecte belastingen en heffingen. En vergeet vooral de huurverhogingen niet?
4
8 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Een groeiende groep Nederlanders met een baan verdient te weinig om rond te kunnen komen. Sinds het begin van deze eeuw is het aantal zogeheten werkende armen met 60 procent toegenomen. Help deze mensen maar eens om rond te kunnen komen denk ik dan, in plaats van de rijken opnieuw te spekken!
5
7 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Ik weet waar het geld vandaan komt en waar het naar toe zou moeten gaan. Schande! Nu.nl. Militairen noodgedwongen in hotel door slechte conditie barakken. Militairen noodgedwongen in hotel door slechte conditie barakken. 26 oktober 2018 10:53 Laatste update: 9 minuten geleden. Militaire barakken op een basis in Huis ter Heide (Utrecht) verkeren in zo'n slechte staat, dat circa 150 militairen er niet meer in kunnen verblijven. Ze zijn ondergebracht in nabijgelegen hotels, laat Defensie weten na eerdere berichtgeving van het AD. Het gaat om kamp Walaardt Sacré. Daar staan in totaal elf barakken die een woordvoerder omschrijft als "oud, versleten, vies en doorleefd". De oudste stammen nog uit de Tweede Wereldoorlog, bouwjaar 1942. Bepaalde soorten munitie waren al op. Sommige keukens in andere kazernes zijn nagenoeg versleten. Failliete ziekenhuizen bij de vleet. Burgers kunnen hun zorg, woonkosten niet meer ophoesten en gaan de noodopvang in dankzij te laag inkomen enz. enz. Het resultaat van paars en Rutte I, II, III. En de rijken varen er wel bij, er zijn weer veel meer miljardairs bij gekomen las ik gisteren.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ECONOMIE

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.