Home Bericht Toevoegen Registreren Login
17 juni
2019

maandag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Premier Rutte: Opstappen Pechtold 'groot verlies voor politiek'


Bron: www.nu.nl

Het aangekondigde vertrek van Alexander Pechtold als fractievoorzitter van D66 is ''een groot verlies voor zijn partij en voor de Nederlandse politiek. Dat zegt premier Mark Rutte in reactie op de aankondiging van Pechtold tijdens het congres van zijn partij in Den Bosch.  Lees verder >>
3 Reacties  |  128 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 8 maanden en 1 week geleden

REACTIES (3)

1
8 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Ben t met de meningen in t artikel wel eens , het partij programma 10 keer niks , Pechtold als debatter kon ik vaak wel waarderen.
2
8 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Al lezend zie je dat dat hij door al die conventionele partijen en personen de hemel wordt ingeprezen. De enige principes die ze hadden als heilige D66 doelstellingen, lieten ze vaak ook zomaar vallen als prijs voor samenwerking. Groot verlies voor politiek zegt Rutte, hij zal dus nu weer opnieuw iemand van D66 moeten programmeren naar zijn inzichten, kan die partij nog verder onderuit gaan misschien.
3
8 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Rutte heeft tijdens zijn seizoenen Rutte I II III bijna al zijn eigen kandidaten en kandidaat partijen opgebruikt door missers, foutje, integriteits-problemen zeg maar gebrek aan betrouwbaarheid. Waar en met wat voor aas moet hij zijn hengel nu weer uitwerpen om niet aan nog slechter personeel te komen vindt ik? In die Haagse vijver zijn niet zoveel kanjers meer over dacht ik.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.