Home Bericht Toevoegen Registreren Login
24 april
2019

woensdag


Strikter zoeken

ECONOMIE

Energierekening in 2019 fors omhoog


Bron: www.ad.nl

De energierekening valt volgend jaar een stuk hoger uit dan voorgaande jaren. We gaan meer betalen voor gas en elektriciteit en ook de stijging van de energiebelasting drijft de prijs flink op  Lees verder >>
3 Reacties  |  176 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 7 maanden en 1 week geleden

REACTIES (3)

1
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Qua uitgaven gaan we er zeer zeker op vooruit , dat mensen nog steeds zo massaal VVD stemmen is mij een raadsel

Het zijn 1 de hogere inkomens lijkt me 3 keer modaal of meer , en veel VVDers hebben , wat ik me herinner van nujij weinig compassie met mensen die t stuk minder hebben , ook in RL trouwens , paar kennissen die ook VVD stemmen , rete irritante types.

We zullen t wel zien op prinses dag , zolang ik en een vriend van mij , meer geld geven aan een lichamelijk gehandicapte vriendin , maak je mij nooit meer wijs dat iedereen het zo goed heeft in Nederland , allemaal donder op sprookjes.
2
7 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Zeker, het is een optelsom van hogere vaste lasten. Alle lasten van de overheid worden geïndexeerd zodat er weer een totale inflatie van misschien wel 4% uit rolt. De huren inclusief heffingen, hogere BTW en belastingen op bepaalde dranken? Alleen met de rijken gaat het bijzonder goed, want er zijn nu meer dan 112 duizend miljonairs genoteerd in dit land, en zijn er ook weer meer bijgekomen dan vorig jaar las ik. Nu nog snel die rijken 17% dividendbelasting teruggeven en Rutte kan rekenen op een feestje georganiseerd door die grote financiële vrienden van hem. Hij weet het niet meer, of was het vergeten of toch weer wel, dat hij er al tientallen jaren van wist met al dat gelobby? Hoelang pikt de gewone burger dit nog vraag ik mij wel eens af?
3
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
En de zorg gaat 10 euro per maand omhoog , iid de huren ook , etc etc , en ik kan nou niet zo snel iets bedenken wat echt goedkoper is geworden .voor de lagere inkomens is dit bizar , niks koopkracht erop vooruit.

Eerlijk hoor ik stem niet meer , ben klaar met al die valse lui in den Haag

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ECONOMIE

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.