Home Bericht Toevoegen Registreren Login
24 april
2019

woensdag


Strikter zoeken

ECONOMIE

'Rutte-II hield informatie over uitgave van 2,1 miljard verborgen voor Kamer'


Bron: www.nu.nl

Het kabinet Rutte-II heeft informatie achtergehouden voor de Tweede Kamer. Het Rijk zou niet onder een uitgave van 2,1 miljard euro aan verpleeghuizen uit kunnen komen, terwijl uit notities en gesprekken blijkt dat dit wel degelijk mogelijk was.   Lees verder >>
3 Reacties  |  135 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 7 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (3)

1
7 maanden en 2 weken geleden door Fcku
0
0
Way to go RUTTE!
2
7 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
1
0
Inderdaad, hij zei zelf al eens dat veel van zijn beslissingen het gevolg waren van verkeerde aannames en foute veronderstellingen. Hij hield ook veel informatie achterwegen en in de bewijsstukken zag men vaak een regen van zwarte liftstiftstrepen. Niemand had ooit gehoord van het jarenlang lobbyen om de dividendbelasting ten gunsten van de rijken te elimineren. En plotseling wordt er een wet voor ingediend, enz. enz. Er rolde al zoveel VVD koppen op Stedelijk, Provinciaal en landelijk niveau dat ik hoop dat ze allemaal gaan rollen. Van mij als bejaarde en bijna ziek gepeste huurder die hele club vandaag nog opstappen.
3
7 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
O ja, namens terreurgroepen in Syrië nog hartelijk bedankt, voor die goede voortreffelijke Toyota's en de mooie uniformen. Ze zien er weer gelikt uit in zijn klaar voor actie. Jullie schijnen hier wel verstand van te hebben.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS ECONOMIE

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.