Home Bericht Toevoegen Registreren Login
26 mei
2019

zondag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Escalatie in conflict Israël-Gaza, onderhandelingen in gevaar


Bron: www.nu.nl

Onderhandelingen over een langdurig staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas zijn deze week tot een abrupt einde gekomen. Beide kampen bestoken elkaar sinds woensdag over en weer met raketten en luchtaanvallen.

De Verenigde Naties (VN) en Egypte zijn momenteel aan het bemiddelen in de onderhandelingen over een staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas.  Lees verder >>
3 Reacties  |  149 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 9 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (3)

1
9 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Ik reageerde al eerder op dit vreselijke gedrag van die subversieve Islamitische groeperingen die helemaal geen vrede willen. Er zijn daar zoveel types en groepen vooral jongeren, die alleen maar schietgraag, zijn dat van onderhandelingen geen sprake kan zijn. Hamas en Abas hebben hun achterban totaal niet in de hand. De uitkomsten van eventuele onderhandelingen zijn uiterst onbetrouwbaar te noemen.
2
9 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Net weer raketten vanuit Gaza , in notime het reactie antwoord van Israel
3
9 maanden en 2 weken geleden door Wcommander
0
0
Ik denk toch dat deze pogingen om de onderhandelingen te frustreren ingegeven zijn door al de door Iran gesteunde krachten in die regio. Die willen absoluut niets weten van een vrede maar hopen op een groot gewapend conflict waarbij ze Israël van de kaart kunnen vegen. Ze weigeren in hun hart Israël namelijk te erkennen als een autonome staat. Iran is niet voor niets al die stellingen in de landen rond Israël aan het uitbouwen, tevens leveren ze allerlei spullen om raketten te vervaardigen. Iran weet donders goed dat Israël het enige land is dat niet bang voor hen is en ook bereid is om op te treden.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.