Home Bericht Toevoegen Registreren Login
26 mei
2019

zondag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Van de hoofdredactie: Bij het overlijden van Willie Dille Willie Dille


Bron: www.omroepwest.nl

DEN HAAG - Donderdag werden we opgeschrikt door het afschuwelijke nieuws dat het Haagse PVV-raadslid Willie Dille een einde aan haar leven heeft gemaakt. In de dagen voor haar dood haalde zij de media met een emotioneel filmpje, dat ze zelf op Facebook plaatste. Daarin zei ze te zijn ontvoerd, verkracht en mishandeld door een groep moslims. Ze zei ook dat collega-raadslid Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid daarachter zat. De hele gang van zaken roept veel vragen op en leidt ook tot ve  Lees verder >>
1 Reacties  |  117 Clicks
0001
  Geplaatst door Elsemieke 9 maanden en 2 weken geleden

REACTIES (1)

1
9 maanden en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Goed dat de redactie van omroep west dit plaatst , de beweegreden om het verhaal van haar te plaatsen , het is al vaak een dilemma voor nieuwsmedia meldt je iets wel of niet , dit lijkt me een duivels dilemma geweest ,uit de onderbouwing die ze geven blijkt dat ze t niet zomaar zonder nadenken hebben gedaan , flinke discussies op de redactie , ik denk dat iedere nieuwsmedia bron met t zelfde had geworsteld , maar iedereen had t ook geplaatst.

Daar zijn genoeg redenen voor geweest met onderbouwing , en uiteraard hebben ze gelijk wanneer ze zeggen als media zijnde kunnen we t toch nooit goed doen.

Je ziet t aan de reacties op social media , men denkt t allemaal beter te weten , zo hypocriet als de pest dat forums dat toestaan is onbegrijpelijk.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.