Home Bericht Toevoegen Registreren Login
20 januari
2019

zondag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Ook Eerste Kamer achter gedeeltelijk boerkaverbod


Bron: nos.nl

Ook in de Eerste Kamer kan een verbod om gezichtsbedekkende kleding te dragen, op een Kamermeerderheid rekenen. Tijdens een debat in de senaat bleek dat VVD, CDA, PVV, ChristenUnie en SGP een wetsvoorstel daartoe steunen. In ieder geval D66, SP, PvdA en GroenLinks zijn tegen  Lees verder >>
7 Reacties  |  102 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 7 maanden en 1 week geleden

REACTIES (7)

1
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Het gaat ook over bivakmutsen en intergraal helmen , dus niet alleen over Niqab , terecht verbod.

En waarom geldt dat niet in winkels ? Probeer maar eens een winkel binnen te lopen met bivak muts of integraalhelm , lukt niemand en terecht , waarom een Niqab dan wel ?

In t openbaar vervoer hoef je ook niet met een bivakmuts binnen te gaan , al jaren niet en terecht.

Het gaat mij nog niet eens om de veiligheid , het is wbt de niqab of burka (die laatste zie je hier zelden) pure vrouwenonderdrukking en het is asociaal , je stelt je bovendien ook nog een willens en wetens buiten de maatschappij en arbeidsmarkt , geen bedrijf dat je aanneemt als je met bivak muts of integraalhelm gaat werken ,

Vrouwen met niqab /burka die een event bijstandsuitkering hebben , daarbij mag van mij asap de uitkering worden stopgezet , willens en wetens stel je je buiten de arbeidsmarkt.

Tis bovendien ook nog eens iets wat van origine tegen zandstormen was , nou die hebben we hier niet , een algemeen verbod zie ik nog veel meer in ,

Ook weer uiterst hypocriet van de PVDA om nu ineens tegen te zijn.
2
7 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Er was al een oude regel of verordening dat vermommen door het aangezicht te verbergen verboden was. Met een masker in het openbaar te verschijnen met het doel om het aangezicht af te schermen zou je dus zo kunnen verbieden. Toen ik een maand in Zuid-Frankrijk was zag ik zelfs maar een keer een hoofddoekje? Na jaren voor het eerst in Amsterdam op een zaterdag dacht ik dat ik ergens in Noord-Afrika was aangeland. Het lijkt wel of die lui zich juist extra willen afzetten, om zo een religieus stempel op onze samenleving te drukken. Hun absolute onwil of onvermogen door religieuze druk, om zich aan te passen of te integreren, maken onze samenleving een gevaarlijke leefomgeving denk ik. In België, Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk is gezichtsbedekkende kleding al verboden om verschillende redenen, dus waarom hier nog niet?
3
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
www.nrc.nl/nieuws/2018/06/12/een-boerka-in-de-tram-mag-straks-echt-niet-meer-a1606339

Eerste Kamer Na dertien jaar heeft de PVV dinsdag haar zin gekregen: er komt echt een boerkaverbod. Met dank aan D66-minister Kajsa Ollongren.> Wat is dat nou weer voor dom gelul van het NRC , er komt een verbod op gezichtsbedekking , het NRC vind bivak in het openbaar vervoer normaal ? Of integraalhelmen ? Als je wordt aangehouden vraagt de politie toch echt of die dingen af kunnen , sterker nog je komt er niet eens een winkel mee binnen . en dat zou voor een niqab niet gelden ?

Ieder normaal weldenkend mens zou tegen die Niqab moeten zijn daar hoef je toch echt geen PVV stemmer of fan van te zijn , 1 vrouwenonderdrukking , 2 je willens en wetens buiten de maatschappij stellen , 3 het is asociaal gezichtsbedekking , of dat nou een integraal helm , bivak muts of niqab is , 4 de niqab is van origine tegen zandstormen.

T NRC slaat hier finaal de plank mis , of zijn simpelweg oliedom
4
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Met een masker in het openbaar te verschijnen met het doel om het aangezicht af te schermen zou je dus zo kunnen verbieden. > Vind ik ook , ik weet nu al wat er gebeurt als ik met een bivakmuts bij een winkel sta , heb je direct de politie op je dak , en terecht.

Idem dus voor boerka , of merendeels hier Niqab hier , ik vind alle gezichtsbedekking asociaal , ik erger me al suf als iemand zn zonnebril niet ff afzet als je staat te praten , laat staan als je t gezicht niet kan zien.

Het lijkt wel of die lui zich juist extra willen afzetten, om zo een religieus stempel op onze samenleving te drukken, zitten nogal wat bekeerlingen tussen , volslagen de weg kwijt , je bekeren is 1 , je direct willens en wetens buiten de arbeidsmarkt plaatsen en buiten de maatschappij is helemaal bizar

Ik meen me te herinneren dat zowel Aboutaleb ala Marcouch zelfs tegen bijstandsuitkering zijn bij bierka/noqab daagsters , willens en wetens plaatst men zich buiten de arbeidsmarkt
5
7 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Het begint er inderdaad op te lijken dat allerlei orthodoxe religieuze uiterlijkheden, een welkom middel zijn om nergens aan mee te hoeven doen. Die lui zijn zo wereldvreemd ten opzichten van onze cultuur dat ze hun eigen wetten en regels als enige houvast zien, en velen beheersen na vele jaren onze taal nauwelijks. Onze nationale opportunisten die alles maakbaar vonden keken niet verder dan hun neus lang was.
6
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
www.youtube.com/watch?v=rMgC1e_8fLw

Eerbetoon aan Corrie van Gorp

In t kader van Burka verbod , vanaf ong minuut 28 Aboutaleb , met geweldige humor daarover

T hele eerbetoon is fantastisch
7
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
@5 Wcommander , ik geen moeite met hoofddoekjes of hijab ,dan kun je gewoon t gezicht zien

Ik erger me kapot als je niet het gezicht kunt zien , wil je en burka/niqab dragen dan ga je maar naar SA oid

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.