Home Bericht Toevoegen Registreren Login
20 januari
2019

zondag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Groen licht voor Mohammed-cartoonwedstrijd Wilders in Tweede Kamer


Bron: www.rtlnieuws.nl

PVV-leider Geert Wilders mag een Mohammed-cartoonwedstrijd organiseren in het gebouw van de Tweede Kamer. De Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid Dick Schoof ziet geen veiligheidsrisico's omdat de tentoonstelling wordt gehouden in het streng beveiligde en besloten gedeelte, waar ook de fractie van de PVV is gehuisvest.  Lees verder >>
5 Reacties  |  127 Clicks
0000
  Geplaatst door Elsemieke 7 maanden en 1 week geleden

REACTIES (5)

1
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
e woordvoerder van de NCTV bevestigt een tweet van Geert Wilders hierover. "De NCTV heeft de voorzitter van de Tweede Kamer laten weten uit oogpunt van veiligheid geen bezwaar te hebben tegen de tentoonstelling", zegt hij.> Dat heeft Dick Schoof aan de kamervoorzitter laten weten geen bezwaar , had Arib daarom gevraagd of zegt de NCTV dit zelf nav van dat plan ? Dat is nogal een verschil, alhoewel ik in beide gevallen niet zo goed snap waarom in parlementsgebouw , wat vinden andere fractie daarvan dan , in t gebouw van 2de kamer ?

Over cartoons zelf , is satire , dat kan men kwetsend vinden , onfatsoenlijk weet ik veel wat nog meer cartoons zijn niks meer of minder dan satire , als je kwaad wordt over een cartoon , moet je in een land gaan wonen waar dat verboden is om te maken
2
7 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Ook Kamervoorzitter Khadija Arib heeft geen bezwaar tegen de cartoonwedstrijd. "Voor een bijeenkomst in zijn eigen fractiekamers, zoals Wilders nu van plan is, is geen toestemming nodig."> Dit staat er nu bij

Dat zal wel weer tegen t verkeerde been zijn van DENK , dat Arib geen bezwaar heeft , en Wilders geen toestemming nodig heeft.
3
7 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Overtuigingen, religies en andere beweringen die uit de menselijke geest ontsproten zijn kunnen door iedereen in twijfel getrokken worden vindt ik. Je kan boeken volschrijven met regels, wetten en dodelijke straffen en beweren dat hogere machten je daar toe hebben opgeroepen. Je kan zelfs zo ver gaan dat een heel werelddeel het met elkaar aan de stok krijgt over de interpretatie van al die teksten. Honderdduizenden onschuldige doden kan ze dan ook nog eens geen donder schelen. Het zijn echter geen feitelijke waarheden en mogen naar mijn inziens best onderwerp van satire zijn, zonder dat je bang moet zijn, dat je leven gevaar loopt. Geloof wat je wilt en heb de vrijheid om een mening te hebben maar zet daarom niet andersdenkenden het mes op de keel. Ik hoop dat iedereen die mee wil doen heel creatief en vindingrijk is in het vervaardigen van de satiren over dit omstreden verschijnsel. Veel succes en dat de beste er iets heel iets moois van zal maken. Ik hoop ook dat er ook een mooie tentoonstelling aan gewijd gaat worden. Dat de barbaarse radicalen flink de pest in zullen krijgen mogen duidelijk zijn, nou en?
4
7 maanden en 3 dagen geleden door Wcommander
0
0
Hoe is het afgelopen cartoon wedstrijd, want ik vrees dat het tegelijk een soort zelfmoord missie kan worden. In Frankrijk weten er over mee te praten, niet? Ik zou de prijsuitreiking achter gesloten deuren en anoniem op een onbekende plaats laten plaatsvinden lijkt mij.
5
7 maanden en 3 dagen geleden door Elsemieke
0
0
Vlg mij moet die nog komen toch die wedstrijd ? Ik mag aan nemen dat de politie als zowel de AIVD met de PVV gaan overleggen hoe te handelen.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.