Home Bericht Toevoegen Registreren Login
20 januari
2019

zondag


Strikter zoeken

SCHOKKEND

PALESTINA/ISRAËL - Amnesty beschuldigt Israëlische leger van buitensporig geweld


Bron: nos.nl

De mensenrechtenorganisatie Amnesty International noemt het optreden van Israël een schending van de internationale afspraken. Volgens Amnesty heeft het Israëlische leger Palestijnse betogers soms opzettelijk gedood. In verband daarmee heeft Amnesty het woord oorlogsmisdaden gebruikt.  Lees verder >>
8 Reacties  |  100 Clicks
0002
Geplaatst door Willem Heerema 8 maanden en 1 week geleden

REACTIES (8)

1
8 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Ach mijn hemel daar hebben we Amnesty ook weer , Israel heeft t recht op verdediging van hun land en burgers , de Palestijnen waren gewaarschuwd , en dan met de hekken doorbreken tja ,Israel wordt omringt door landen die Israel daar helemaal niet willen.

Jordanie moet al helemaal zn mond houden die hielden hele Palestijnse gezinnen niet binnen die gevlucht waren uit Yarmoek , Egypte gooit zelf notabene de grens regelmatig dicht , hebben huizen van Palestijnen vernield voor de bufferzone waar was Amnesty toen ? Amnesty hoorde je ook niet bij t tegenhouden van Palestijnen of de grens dichtgooien door egypte , Egypte wil Rellers ook niet binnen de grenzen

Het mag best een tandje minder van Israel , de Palestijnen echter roepen dit toch echt over zichzelf af , opgehitst door Hamas en Fatah.

Bij Pauw de Winter van EAJG werd compleet onder de tafel geluld door Joel Voordewind , Pauw had een gemiste kans toen de Winter zei men wil ziekenhuizen , ow ja joh en waar worden die gewonden dan behandeld , juist ja in ziekenhuizen in Gaza , wat is dat toch een maffe club.

Voordewind kwam tenminste nog met opties , de Winter zat alleen met een nieuwe Nelson Mandela , ook zo iemand die de hemel in wordt geprezen terwijl dat nou ook niet de meeste frisse man was.
2
8 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Wanneer de Palstijnen zich gewoon normaal gedragen , hoeft Israel niet in te grijpen , tip voor de Palestijnen maak eens wat van je leven , loop niet als een blinde achter Hamas aan , en de wereld ziet er wat prettiger voor je uit , het doel in je leven Israel weg , maakt veel kapot , en dan zijn er ook nog mafklappers die hun kinderen meenemen.

Veel Palestijnen willen net als Joden een normaal leven , en dat normale leven van de normale weldenkende Palestijn wordt verziekt door tienduizenden Palestijnen die denken sterker te zijn dan het IDF , demonstreer normaal en er is niets aan de hand, dat is nou al tig keer door Israel gezegd, het recht op demonstratie wordt ze helemaal niet ontnomen , israel pikt al dat geweld niet , heeft Amnesty ook de Al Qaddam brigade gemist aan de grens ? Dat zal wel weer ook Amnesty slaat zovaak de plank megamis ook zo'n bagger organisatie
3
8 maanden en 6 dagen geleden door Elsemieke
0
0
Heeft Heerema zelf nog iets te melden ? Op nujij verweet je mensen om de klipscheet dat ze geen mening hadden hier flik je t zelf iedere keer , gebrek aan argumenten en weinig kennis van zaken ? of en dat lijkt me ook zeer waarschijnlijk je voelt je beter bij je antisemitische soortgenoten daar krijg je geen tegengas van.
4
8 maanden en 6 dagen geleden door Wcommander
0
0
Ze staken autobanden in brand en gooiden met stenen, zoals de laatste weken aldoor gebeurt op vrijdag. De brandende banden veroorzaakten grote, zwarte rookwolken. Ook probeerden demonstranten met behulp van ballonnen en een vlieger molotovcocktails naar de Israëlische kant te laten vliegen. Israël zou die met een drone hebben neergehaald. Goed zo. Molotovcocktails zijn er immers voor om mensen te doden en niet om er eitjes mee te bakken.
5
8 maanden en 6 dagen geleden door Elsemieke
0
0
Zag net filmpjes op mn Facebook ook met spiegels in de zon houden hebben ze geprobeerd de militairen te misleiden , en dan iid wat jij zegt.

Vlg Israel zijn er 24 Hamas militanten gedood , Hamas zegt 10 , dus die Al Qsaam brigade dat tuig was ook aanwezig , dat is toch goed gemikt dan door de militairen.

5500 gewonden waarvan velen zwaargewond in Gaza vlg Hamas las ik net , en er is een zgn tekort aan medische middelen als hier 2400 zwaargewonden zouden zijn ,moet t buitenland bijspringen , t zal wel weer een goor spelletje zijn om t buitenland aan hun kant te krijgen en de wereld trapt er weer in.
6
8 maanden en 5 dagen geleden door Wcommander
0
0
Er liepen inderdaad Hamas regisseurs rond om zo effectief mogelijk te opereren. Hamas is woedend dat hun gecombineerde aanvalsplan zo goed als mislukt moet worden beschouwd. Met die laatste belangrijkste door Israël vernielde Palestijnse tunnel is de herdenkingsdatum gepasseerd zonder succesverhaal voor Hamas. Zo'n grote aanslag had de kers op deze protesttaart moeten worden maar Israël houd vol, ondanks die wereldopinie beïnvloeding door martelaren enz..
7
8 maanden en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
0
De hele wereld valt over Israel heen Wcommander , geen woord over de tienduizenden die de grens over wilden , Israelische soldaten zijn intimidaties wel gewend , hier was veel meer aan de hand , Israel beschermt haar inwoners

En als dat op deze manier moet dan moet dat maar , de Palestijnen zijn zat gewaarschuwd , ze nemen kleine kinderen mee , ouderen , gehandicapten , en daar heeft Hamas wel heel vaak een handje van van die fratsen , en dat Al Qasaam tuig zat er tussen ik las net ook de islamitische Jihad (het aantal terreur splinterorganisatie's zijn ook niet meer te tellen daar ) dan is de keus of je laat ze binnen wandelen , wat geen enkel land zou doen , of je treedt keihard op , en in dit geval terecht vind ik

De wereld kan over Israel heen vallen , beter een geïsoleerd Israel dan een 2de Auswitchz.

Dat Palestijnen de Naqba willen herdenken prima , maar graag zonder geweld , de Joodse Naqba ik heb bij herdenkingen nog nooit zulk achterlijk geweld gezien , en die Naqba is de wereld alweer vergeten , met geweld schieten de Palstijnen iig de militanten veel op in de wereld , dat blijkt nu maar weer , ze zijn weer slachtoffer
8
8 maanden en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
0
twitter.com/_p4z_/status/996648794149326848

En hoeveel fake lijken lagen er nog meer ?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS SCHOKKEND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.