Home Bericht Toevoegen Registreren Login
22 maart
2019

vrijdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

'Ex-medewerkers inlichtingendienst vrezen voor leven na onthulling Marco Kroon'


Bron: www.nu.nl

Twee oud-medewerkers van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) zeggen voor hun leven te vrezen, doordat majoor Marco Kroon in de media heeft verteld over een geheime operatie in Afghanistan.   Lees verder >>
3 Reacties  |  89 Clicks
0000
  Geplaatst door Elsemieke 11 maanden en 5 dagen geleden

REACTIES (3)

1
11 maanden en 5 dagen geleden door Elsemieke
0
0
Het is toch werkelijk onbegrijpelijk dat Marco Kroon de gevolgen van zijn uitspraken zo heeft onderschat , sowieso oerstom om over geheime operaties zo uit de school te klappen.

Wat een wangedrag zeg
2
11 maanden en 3 dagen geleden door Wcommander
0
0
Het geheel blijft op mij een amateuristische indruk maken. Wat doet een Held besluiten om geheime operaties wereldkundig te maken, rapportage over gevechtshandelingen en persoonlijk optreden zijn bedoelt voor de meerderen en de staf? Een held wordt er immers niet meer held door? En ons krakkemikkige defensieapparaat wordt er ook niet beter op in de media? Welke logische verklaring past hierbij?
3
11 maanden en 3 dagen geleden door Elsemieke
0
0
@2 Ter meerdere glorie van Marco kroon zelf wellicht Wcommander ? Niet de eerste keer dat hij negatief in t nieuws komt , drugs etc.

Of hij nog steeds zo'n held is , wanneer je bewust collega's in gevaar brengt vraag ik me af , wat is trouwens een held ? Marco Kroon denkt zich alles te kunnen permitteren , is zo'n Willemsorde terug te draaien ? of blijf je die altijd houden ook als je collega's in gevaar brengt ?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.