Home Bericht Toevoegen Registreren Login
22 maart
2019

vrijdag


Strikter zoeken

BUITENLAND

VS, VK en Frankrijk voeren vergeldingsaanval uit op Syrische doelen


Bron: www.nu.nl

De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben zaterdagochtend vroeg drie doelen aangevallen in Syrië die te maken hebben met het Syrische chemische wapenprogramma. De aanval is een vergelding voor de vermeende gifgasaanval van het Syrische leger vorige week.  Lees verder >>
5 Reacties  |  65 Clicks
0001
  Geplaatst door Elsemieke 11 maanden en 1 week geleden

REACTIES (5)

1
11 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Terechte en gerichte aanval op Syrische doelen , Assad zal er niet zo van waker liggen , de Westerse wereld heeft gehandeld zoals t hoort , gifgas is een rode lijn.

Geen Russische doelen geraakt , maw precieze bombardementen , nou hoop ik 1 ding dat Assad t wel uit zn hersens laat om nog een keer gifgas in te zetten , die barbaarse schoft kent echt geen grenzen.
2
11 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Gelijk weer een tik op hun neus, en niet laten escaleren en zo hou je de wereld opinie op je hand. Zij die kwistig de gifbeker rond laten gaan, zoeken elkaar altijd op en staan als vrienden eigenlijk voor schut. De een smeert het op je deurknop en de ander smijt met het gif. Leuk clubje wat elkaar daar gevonden heeft hoor? Een passagierstoestel vernietigen, o ja dat waren ook Arabieren niet, en nu laatst ook weer die russen in Oekraïne toch?
3
11 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Ik snap niet zo goed wat je bedoeld te zeggen Wcommander
4
11 maanden en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Nou, ik zie deze actie als een tik op de neus van het trio Poetin, Assad en Iran. Die gifbeker is een afkorting voor dat gif wat in Engeland op de deurknop van spion vader en dochter schijnt te gesmeerd volgen Engelse deskundigen. En natuurlijk al die giftige bommen van Assad. Dan heb je ook nog de PLO en die zwarte september club terreurgroepen die bommen in vliegtuigen plaatsten. Die Russen doen dat met een raket. De geschiedenis herhaalt zich zoals in New York weet je wel. Leuk clubje vrienden zou ik zeggen. Arabieren en Russen en nog dictators ook want ze hebben zichzelf voor hele lange tijd benoemd, want ze manipuleren de verkiezingen gewoon. Leek mij een ludiek verhaaltje, kon natuurlijk ook simpel zeggen, soort zoekt soort.
5
11 maanden en 6 dagen geleden door Elsemieke
0
0
Nou, ik zie deze actie als een tik op de neus van het trio Poetin, Assad en Iran>ahh okay Wcommander , mee eens , een legitieme aanval op een regime wat gifgas gebruikt , en 2 landen die toekijken.

De rode lijn is gifgas , dus ze moeten niet mekkeren de Russen , die steunen dat beest Assad

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.