Home Bericht Toevoegen Registreren Login
15 december
2018

zaterdag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Wil Hamas weer zelfmoordaanslagen plegen?


Bron: www.israeltoday.nl

Een artikel op de website van de militaire arm, de 'Izz Al-Din Al Qassam Brigades' van de terreurorganisatie Hamas , herdenkt de dodelijke zelfmoordaanslagen op twee bussen van lijn 18 in Jeruzalem, 22 jaar geleden. De schrijver noemt daarbij de mogelijkheid van nieuwe aanslagen.  Lees verder >>
9 Reacties  |  72 Clicks
0001
  Geplaatst door Elsemieke 9 maanden en 3 dagen geleden

REACTIES (9)

1
9 maanden en 3 dagen geleden door Wcommander
0
0
Of ze het willen doen dat weten we maar al te goed, maar waar en wanneer is altijd de vraag. Een puur strategisch probleem en zo'n negatieve herdenking laat je dan extra op scherp staan denk ik. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en een Israëliër voor tien man. Er zal vanuit de lucht enz. extra gemonitord worden door de modernste sensors en andere signaleringssystemen. Ze zullen allemaal gratis het martelaarschap mogen bereiken. Moeilijk wordt het als die zelfmoordenaars zich al lang en breed in Israël slapende houden zoals dat heet. Dus van binnenuit strenge veiligheidsmaatregelen opschalen.
2
9 maanden en 3 dagen geleden door Elsemieke
0
0
@1 Ze zijn compleet gestoord om zelfmoordaanslagen te herdenken , tis niet te hopen dat ze weer op dit soort aanslagen overstappen.

De diensten in Israel zullen er bovenop zitten

Moeilijk wordt het als die zelfmoordenaars zich al lang en breed in Israël slapende houden zoals dat heet> Ja en wellicht zitten ze eral , en dan zeiken en huilebalken als Israel aanslagen vergeldt , mochten ze er weer op overstappen zelfmoord aanslagen
3
9 maanden en 2 dagen geleden door Madworld
0
0
Hamas is sowieso een gruwel voor hun eigen volk. Er staat: '...Pas wanneer het volkenrecht rechtvaardig is en wanneer degenen die het volgen rechtschapen zijn, zullen de Palestijnen het volgen'.

Over 'rechtschapen' gesproken, zo krom als Hamas over het Internationaal Recht denkt, kan er nooit een rechtschapene uit voortkomen.

Terwijl ik dit schrijf, komt dit bericht binnen: Palestijnse premier overleeft aanslag in Gazastrook, regering houdt Hamas verantwoordelijk

De Palestijnse premier Rami Hamdallah heeft dinsdag in de Gazastrook een aanslag overleefd. De Palestijnse regering, die zetelt op de bezette Westelijke Jordaanoever, houdt de extremistische Hamas-beweging, die aan de macht is in Gaza, verantwoordelijk voor de 'laffe aanslag'.
4
9 maanden en 2 dagen geleden door Madworld
0
0
5
9 maanden en 2 dagen geleden door Elsemieke
1
0
@3 Juist ja, de bevolking lijdt onder Hamas , niet onder Israel , ze zitten er niet eens legitiem er hadden allang nieuwe verkiezingen moeten zijn .

Hamas echter vind de haat tegen Israel belangrijker dan de bevolking van Gaza , cement wordt gebruikt voor tunnels , (gelukkig ontdekt t IDF ze op tijd ,) ipv huizen bouwen voor de palestijnen;

En de halve wereld houdt maar vol dat er geen cement wordt doorgelaten , komt zeker spontaan uit de grond daar

Volkomen gestoord dat hele hamas
6
9 maanden en 2 dagen geleden door Elsemieke
1
0
@4 T is nooit wat geweest tussen de PA en Hamas , en t zal nooit wat worden , nu spreekt de PA van een laffe aanval terwijl ze zelf terreur ook verheerlijken , ook de PA is zeer onfris.

Die vertrouw ik ook niet.
7
9 maanden en 2 dagen geleden door Wcommander
1
0
@3 . Ja, volkomen gestoord denk ik. Na het zien van een militaire documentaire over de overgave van het Nazi regiem en de details over hun honderden Nazikampen en de 6 miljoen slachtoffers begrijp je de Israëliërs. Ook gezien voor het eerst het zogenaamde gekkenhuis, wat geheim was maar waar al die door medische experimenten verkregen slachtoffers lagen te sterven en creperen. De medische staf was al gevlucht. Zelfs de militairen waren helemaal overstuur en ze vonden ook nog veel andere bevolkingsgroepen. Wie nog een vinger naar Israël uitsteekt is misschien z'n hele hand of meer kwijt in de toekomst. Dat die Palestijnen tot die haatreligie behoren wordt dus vandaag weer bewezen, zo ben je in gesprek en dan stoppen ze weer een handgranaat in je zak. Israël heeft echt wel door wie haar vijanden zijn, dus daar leer je van is hun ervaring.
8
9 maanden en 2 dagen geleden door Wcommander
0
0
Het Nazi regiem en de Turken stonden qua ideeën dicht bij elkaar. Hitler was zeer geïnspireerd door Ataturk en het idee van de “Ankara regering” bij zijn poging om een alternatieve regering op te zetten in München met zijn Bierkelder Putsch van 1923. Terugkijkend, in 1933, noemde hij Ataturk en de Kemalisten zijn “stralende ster” in de duisternis van de jaren twintig. De nazi’s en Hitler, in politieke zin, zijn opgegroeid met Turkije en Ataturk. Het was een fascinatie die niet weg wilde gaan en transformeerde tot iets van een cult in het Derde Rijk. De Turken hadden ook al naam gemaakt met hun genocide. De geschiedenis laat je vriend en vijand van elkaar onderscheiden. Zo kan je keuzes maken.
9
9 maanden en 2 dagen geleden door Madworld
0
0
Mijn overgrootvader ligt begraven de Joodse begraafplaats in Assen. Hij is op hoge leeftijd naar Westerbork afgevoerd, december 1942, waar hij overleed 5 januari 1943, 78 jaar. Hoe precies, laat zich raden. Wij hebben zijn graf onder begeleiding mogen bezoeken. Een graf is het eigenlijk niet te noemen, al ligt hij mooi achteraf onder wat kiezels, onder de oude eiken die aan de andere kant van het hek staan en hun takken bijna beschermend boven het graf uitsteken. Hij had nog 'mazzel'.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2018.