Home Bericht Toevoegen Registreren Login
21 februari
2019

donderdag


Strikter zoeken

POLITIEK

Interview Zijlstra: 'Russen vinden het ongetwijfeld fijn dat ik deze fout maak'


Bron: www.nu.nl

Ontzettend veel spijt heeft minister Halbe Zijlstra (Buitenlandse Zaken) van zijn leugen dat hij aanwezig was bij een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Dinsdag debatteert hij met de Tweede Kamer over de vraag of de minister die gelogen heeft nog wel geloofwaardig is en dus of hij nog wel kan aanblijven. NU.nl sprak met Zijlstra in een uitgebreid interview over de kwestie.  Lees verder >>
4 Reacties  |  179 Clicks
0001
  Geplaatst door Elsemieke 1 jaar en 1 week geleden

REACTIES (4)

1
1 jaar en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Op zich is het geen geheim dat Poetin streeft naar een Groot Rusland en de invloedssfeer naar voormalig Sovjet-staten wil uitbreiden. Het lijkt erop dat de enige reden waarom u het verhaal van uw bron naar uzelf hebt toegeschreven, is dat u wilde laten zien dat u bij Poetin in een kamer voor een overleg met Shell hebt gezeten. "Dat ben ik niet met u eens". Hij wil zich maar blijven profileren als onze grote verdediger van de vrije wereld en trekt die te grote broek nog steeds niet uit. Allemaal om zichzelf als een groot politicus te kunnen presenteren. Vervolgens ging hij af als een gieter en de rol van Pinnokio zou hij goed aankunnen met zijn grote duim. Mij benieuwen hoe de tweede kamer er mee om gaat. Weer een VVD politicus die op de schopstoel hoort te zitten denk ik.
2
1 jaar en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
@1 Zijn positie lijkt me onhoudbaar , de coalitiepartijen zullen m wel weer steunen

Zulke leugens horen niet in de politiek , dat maakt een minister zo ongeloofwaardig , van mij mag t zijn wegwezen
3
1 jaar en 1 week geleden door Wcommander
0
0
Van mij moet hij weg. Geen stijl drukt zich voorlopig heel netjes uit. "Jeanine Hennis staat ergens in de coulissen te handenwrijvend: misschien mag zij straks alsnog. De VVD is er schaamteloos genoeg voor. Maar eerst moet Halbe wieberen. En moeten er eens wat hele stevige woorden gewisseld worden met Mark 'Wist het al maanden, zo niet jaren'. Rutte en het duo Pechtold & Ollongren, dat zich wel heel gretig voor de VVD-bus gooide om Halbe uit de wind te houden. De één z'n Scheveningse penthouse in ruil voor de ander z'n Russische datsja?". De Russen denken dat ze zo'n domme leugenaar alvast in hun zak hebben zitten denk Halbe dan. Hij komt dan plotseling met een hele slimme leugen de hoek om zijlen, zo van horen zeggen. En dan slaat hij toe met zijn grote intelligente politieke trucs, denkt hij alvast. Einde sprookje voor Halbe vermoed ik en kan je lachen lieve heer?
4
1 jaar en 1 week geleden door Wcommander
0
0
De bijl is opnieuw op de nek van een VVD'er gevallen. Hij wil ook niet meer in de politiek actief zijn zegt hij, anderen zullen het ongetwijfeld eens met hem zijn.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS POLITIEK

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2019.