Home Bericht Toevoegen Registreren Login
15 december
2018

zaterdag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Wat u moet weten over de familie Tamimi


Bron: www.volkskrant.nl

OPINIENee, ik vind niet dat Ahed Tamimi moet worden opgesloten. Maar een Jeanne d'Arc is ze zeker niet, en haar familie nog minder. Hieronder vijf zaken die u moet weten over de familie Tamimi.  Lees verder >>
5 Reacties  |  133 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 11 maanden en 2 dagen geleden

REACTIES (5)

1
11 maanden en 2 dagen geleden door Nucleosynthesis
0
0
Voor Nederland geldt: niet mee bemoeien. Als twee honden vechten en de baasjes gaan zich ermee bemoeien, dan worden de honden vals. Waarschijnlijk hebben ze het gevoel dat er vals wordt gespeeld. Als de ene hond tegen gehouden wordt in gevecht door de baas en ie verliest daardoor van de andere hond. Tja... logisch... die hond gaat dan niet zijn of haar verlies accepteren.
2
11 maanden en 2 dagen geleden door Nucleosynthesis
0
0
@1 Eigenlijk moeten daarom zowel Rusland als de USA oprotten uit het MO. De mensen in het MO moeten zelf bepalen wie er baas is en koek bakt. En als ze hun rotzooi over het hek kiepen, dan schoppen we het terug. Als wij ons ermee bemoeien krijgen we ook de schuld van alles dat fout gaat.
3
11 maanden en 2 dagen geleden door Elsemieke
1
0
Ahed zelf heeft na haar arrestatie gezegd dat ze hoopt dat mensen doorgaan met het protest: 'Iedereen moet meehelpen, of het nou met stenen, steekpartijen of zelfmoordaanslagen is.> volslagen gestoord , ze roept op tot geweld , vreedzaam is die familie niet , verre van , en nu hoor je die hypocrieten van BDS niet.

Oproepen tot geweld is ook hier strafbaar , dus lijkt me dat in Israel helemaal strafbaar , gestoord met dr zelfmoord aanslagen en 3de intifada , de 2de intifada was een blunder van de Palestijnen , een 3de zou helemaal idioot zijn , niet miepen dan over doden aan Palestijnse kant , met een 3de intifada roepen ze dat over zichzelf af.
4
11 maanden en 2 dagen geleden door Nucleosynthesis
0
0
@3 Nah... Israel kan dat varkentje toch wel wassen... Jah toch...
5
11 maanden en 1 dag geleden door Wcommander
0
0
@4 Inderdaad, die varkentjes wassen ze wel daar, die familie lijkt wel een mini PLO of Zwarte september terreurgroep die daar vroeger bezig was. Het naïeve van dit soort moordlustige groeperingen is, dat ze gelukkig van te voren aangeven wat ze willen uitspoken. Kan je ze een uiterst hartelijk ontvangst verzorgen met het nodige vuurwerk, want je wil hun feestje niet bederven, niet? Je wil toch voorkomen dat ze in wilde weg onschuldige burgers op stranden, terrasjes en bushaltes vermoorden enz.,niet?

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2018.