Home Bericht Toevoegen Registreren Login
15 december
2018

zaterdag


Strikter zoeken

BINNENLAND

Raad Rotterdam tikt burgemeester Aboutaleb op vingers om uitspraken salafisme


Bron: www.nu.nl

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft donderdag een forse tik op de vingers gekregen in de gemeenteraad over zijn uitlatingen over het salafisme en het hoofddoekverbod voor de politie.

Partijen als Leefbaar Rotterdam, CDA en VVD vinden dat Aboutaleb zich niet niet zo positief had mogen uitlaten over het salafisme.  Lees verder >>
9 Reacties  |  125 Clicks
0002
  Geplaatst door Elsemieke 11 maanden en 2 dagen geleden

REACTIES (9)

1
11 maanden en 2 dagen geleden door Nucleosynthesis
0
0
Mwah... maakt op zich niet veel uit of ie salafist is of niet... Ik denk eigenlijk dat dat uiteindelijk niemand boeit.
2
11 maanden en 2 dagen geleden door Wcommander
1
0
Hij predikt eigenlijk een beetje passie voor eigen parochie, als burgemeester met twee paspoorten moet hij iedereen te vriend houden denk ik. Het dienen van twee meesters is altijd ingewikkeld en welke is het belangrijkste voor hem, niet? Als ze nog hoger opklimmen op de politieke ladder wordt het pas echt eng, want wat hebben wij dan nog in te brengen?
3
11 maanden en 2 dagen geleden door Nucleosynthesis
0
0
@2 Hebben we iets in te brengen dan? ;-)
4
11 maanden en 2 dagen geleden door Elsemieke
1
0
Heel heel veel Rotterdammers vinden Aboutaleb een zeer deskundig iemand , een goed bestuurder daar zal ook buiten Rotterdam door velen zo over worden gedacht, staat midden in de maatschappij

1 van d beste burgemeesters zo niet de beste , is niet heilig , daarom snap ik werkelijk deze miskleun niet , Jihadist volg ik nog je hebt de innerlijke en de uiterlijke jihad , zo spreken over salafisme snap ik geen pepernoot van.

Kan hij zeuren over die motie van treurnis , en dat de vertrouwensband nu minder is , waar dat op slaat is me ook een raadsel dat recht heeft een gemeenteraad , democratie heet dat , ook deze opmerking van Aboutaleb is vreemd , hij had beter moeten en kunnen weten toen hij opmerking over salafisme deed , NIDA standpunt oid ?
5
11 maanden en 2 dagen geleden door Nucleosynthesis
0
0
@2 Ach... we hebben Obama gehad als president van de USA. Die liet USA staatsburgers zonder enige vorm van proces executeren. Dat is iedereen alweer vergeten en dat hebben we ook overleefd. Dus... het valt wel nog wel mee Aboutaleb.
6
11 maanden en 2 dagen geleden door Elsemieke
1
0
@2 Ach... we hebben Obama gehad als president van de USA. Die liet USA staatsburgers zonder enige vorm van proces executeren. > echt waar? dat wist ik niet , Obama is sowieso wat overgewaardeerd , eerste termijn was goed 2de toch stukken minder.

wbt Aboutaleb , wat me nog het meeste nu bevreemd is dat hij t heeft over een vertrouwensband die minder is , deze motie is democratisch , en laat nou net salafisten niets met democratie hebben , dat had hij moeten weten en hij had kunnen weten dat hierover vragen konden ontstaan , , ze liggen onder vergrootglas van de AIVD , Marcouch wil ze nog strenger in de smiezen houden.

De leer van mohammed in Medina waar alle joden werden vermoord , progrom , onbegrijpelijk dat hij niet zo'n fout toegeeft , hij is een intelligent man , prima bestuurder , ooww owww , wat slaat hij hier de plank mis
7
11 maanden en 2 dagen geleden door Wcommander
1
0
@3 Nee, bitter weinig denk ik. We kunnen ons nog die vorige verkiezingen herinneren waarbij die zogenaamde tegenstanders als partijen ons een oor aannaaiden. Daarna bleken die onderzoeken naar het reilen en zeilen van de kabinetten gemanipuleerd te zijn wat de uitkomsten betreft. Laatst werd duidelijk dat die politieke en economische toppers als super grote lobbyclub het beleid bepaalden. Vandaar die belastingverlagingen die ze voor zichzelf binnen haalden. Kortom, naast deze gevaren voor de burgers kennen we ook nog het salafisme en het jihadisme. Het wordt er niet minder prettig door hier, eerder andersom.
8
11 maanden en 2 dagen geleden door Wcommander
1
0
Vergeet dat "niet" maar, typefoutje en ik zou eigenlijk willen zeggen " het wordt hier misschien wel onleefbaar door", vooral voor die nieuwe generatie jongeren.
9
11 maanden en 2 dagen geleden door Nucleosynthesis
0
0
@6 Bush liet natuurlijk ook gewoon mensen martelen. De USA, een geciviliseerd land dat andere landen de les leest?

.

@7 Dat klopt. Het is altijd zo geweest. Alleen vroeger had je er niet zoveel last van. Als je bijvoorbeeld net na WO2 leefde. Dan leefde je misschien op een boerderij op het platteland en je wist amper dat Den Haag bestond. Je had letterlijk geen last van de politiek in Den Haag. Tegenwoordig wil Den Haag precies van iedere burger weten wat ze denken en doen. Vroeger waren de mensen vel vrijer in wat ze konden zeggen en konden doen. Net na WO2 dan he...

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BINNENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2018.