Home Bericht Toevoegen Registreren Login
26 september
2018

woensdag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Erdogan dreigt VS met maatregelen als Amerikanen Gülen niet overdragen


Bron: www.nu.nl

De Turkse president Erdogan dreigt te stoppen met het uitleveren van verdachten aan de Verenigde Staten. Hij zegt zo'n maatregel te nemen als de Amerikanen de geestelijke Fethullah Gülen niet overdragen aan de Turkse autoriteiten.Erdogan klaagde dat zijn land tot dusver ''twaalf terroristen'' naar de VS heeft gestuurd, zonder daar Gülen voor terug te krijgen. Hij verweet de Amerikanen met smoesjes te komen.  Lees verder >>
4 Reacties  |  76 Clicks
0001
  Geplaatst door Fcku 8 maanden en 1 week geleden

REACTIES (4)

1
8 maanden en 1 week geleden door Wcommander
1
0
De Gülen beweging is een stroming van de islam, waarbij onderwijs voor iedereen en democratie twee van de belangrijkste speerpunten zijn. Hoeveel aanhangers er precies zijn, is niet bekend. Het aantal wordt geschat op vijf tot tien miljoen. Eigenlijk de betere Islam zou je zeggen. Erdogan gedraagt zich als een dictator, gijzelt Amerikanen en zend extremisten als cadeautjes naar Trump om Gülen te kunnen oppakken. Ruilhandel in onrecht daar trapt de VS echt niet in denk ik.
2
8 maanden en 1 week geleden door Nucleosynthesis
0
0
@1 Zou kunnen, zoveel weet ik er niet vanaf. Ik laat me graag informeren.
3
8 maanden en 1 week geleden door Elsemieke
1
0
Heeft Erdogan ook bewijs dat Gülen hier achterzit ? Dat heb ik nog niet gezien , geen flinter bewijs heeft hij, t kwam Erdogan verdomd goed uit , zelf in scene gezet zou me niet verbazen , er lag een te groot draaiboek om direct veel mensen op te pakken , en hij heeft alle macht , de Amerikanen zullen m echt niet uitleveren
4
8 maanden en 1 week geleden door Nucleosynthesis
0
0
Zoals ik het zie is Erdogan 100% pro islam en 100% pro Turkije. Erdogan beschermt Turkije tegen invloeden van buitenaf. Ik denk dat dat goed is. En dat als we dat respecteren we aan Turkije een goede partner kunnen hebben en een trouw bondgenoot.

.

Mijn gok... De USA willen bepaalde personen uitgeleverd hebben. En Erdogan wil ze niet uitleveren. En dan zegt Erdogan, doe mij dan maar Gulen.

,

Mijn 3 cent.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2018.