nujij nieuws

Alles  

Algemeen  
Buitenland  
Conspiracy  
Economie  
Kunst en Cultuur  
Lifestyle  
Politiek  
Schokkend  
Sport  
Technologie  
Verkeer  
Verkiezingen 2017  
Wetenschap  
Media
Boeken  
Film  
Games  
Internet  
Muziek  
Showbizz  
TV  
dinsdag 12 december 2017      Help     Huisregels
Meest gelezen:     Vandaag  |  Deze Week  |  Deze Maand
0 Stemmen
     POLITIEK
Er waart een spook door Nederland, het spook van het antisemitisme. Toch? Of waart er misschien een ander spook door Nederland? Het spook dat kritiek op Israël liefst de mond snoert? Het antisemitisme blijft voorlopig nog op de politieke agenda staan. Op de achtergrond staat de antisemitisme-definitie van de International Holocaust Remembrance Alliance. Die definitie is problematisch.  Lees verder >>
Politiek  |  2 Reacties  |  14 Clicks
Geplaatst door Willem Heerema 5 dagen en 14 uur geleden

Reacties (2)
1
5 dagen en 3 uur geleden door Elsemieke
0
0
Wa antisemitisme maar een niet bestaand spook , jodenhaat is aanwezig en iedereen die dat ontkent of bagetaliseert is stekeblind , kritiek op het beleid van Israel is per definitie nooit antisemitisme , de scheidslijn tussen kritiek en antisemitisme wordt steeds dunner, velen menen zich alles maar te kunnen permitteren , en dan onder t mom van antizionisme , lezen ze geen reacties op internet of zo , t wemelt van de haters , of lieden die nog steeds vinden dat Israel geen bestaansrecht heeft.
wbt Rightsforum de club ansich is niet per defensie antisemitisch , hun achterban veelal wel , lezen ze dat ook niet ofzo?
BDS heeft ook antisemieten in de achterban
Iedere pro gaza demonstrie loopt uit op anti Israel en antisemitische leuzen zijn schijnbaar normaal , als je dat niet hoort ben je zwaar doof.
2
5 dagen en 3 uur geleden door Elsemieke
0
0
Wa is was

Login om te reageren
Best Gewaardeerd Politiek
ISRAËL - PALESTINA : Antisemitisme en Israëlkritiek: 'n update (Een Ander Joods Geluid)
Er waart een spook door Nederland, het spook van het antisemitisme. Toch? Of waart er misschien een ander spook door Nederland? Het spook da...
© Nu Jouw Nieuws 2016-2017. (Parsed in 0.0605 sec.)