Home Bericht Toevoegen Registreren Login
19 december
2018

woensdag


Strikter zoeken

POLITIEK

ISRAËL - PALESTINA : Antisemitisme en Israëlkritiek: 'n update (Een Ander Joods Geluid)


Bron: www.eajg.nl

Er waart een spook door Nederland, het spook van het antisemitisme. Toch? Of waart er misschien een ander spook door Nederland? Het spook dat kritiek op Israël liefst de mond snoert? Het antisemitisme blijft voorlopig nog op de politieke agenda staan. Op de achtergrond staat de antisemitisme-definitie van de International Holocaust Remembrance Alliance. Die definitie is problematisch.  Lees verder >>
2 Reacties  |  85 Clicks
0000
Geplaatst door Willem Heerema 1 jaar en 1 week geleden

REACTIES (2)

1
1 jaar en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Wa antisemitisme maar een niet bestaand spook , jodenhaat is aanwezig en iedereen die dat ontkent of bagetaliseert is stekeblind , kritiek op het beleid van Israel is per definitie nooit antisemitisme , de scheidslijn tussen kritiek en antisemitisme wordt steeds dunner, velen menen zich alles maar te kunnen permitteren , en dan onder t mom van antizionisme , lezen ze geen reacties op internet of zo , t wemelt van de haters , of lieden die nog steeds vinden dat Israel geen bestaansrecht heeft.

wbt Rightsforum de club ansich is niet per defensie antisemitisch , hun achterban veelal wel , lezen ze dat ook niet ofzo?

BDS heeft ook antisemieten in de achterban

Iedere pro gaza demonstrie loopt uit op anti Israel en antisemitische leuzen zijn schijnbaar normaal , als je dat niet hoort ben je zwaar doof.
2
1 jaar en 1 week geleden door Elsemieke
0
0
Wa is was

Login om te reageren

WEEK STIJGERS POLITIEK

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2018.