Home Bericht Toevoegen Registreren Login
19 december
2018

woensdag


Strikter zoeken

BUITENLAND

Groot bedrag op hoofd John van den Heuvel; politie praat met No Surrender


Bron: nos.nl

De politie heeft informatie dat er vanuit de hoek van motorclub No Surrender een "aanzienlijk" geldbedrag is gezet op het hoofd van misdaadjournalist John van den Heuvel.

De bedreiging wordt zeer serieus genomen. In overleg met het Openbaar Ministerie is direct een strafrechtelijk onderzoek gestart. Ook worden vandaag gesprekken gevoerd met de drie leiders van de motorclub om de bedreigingen te stoppen, zegt de politie.  Lees verder >>
2 Reacties  |  80 Clicks
0001
  Geplaatst door Elsemieke 1 jaar en 2 weken geleden

REACTIES (2)

1
1 jaar en 2 weken geleden door Elsemieke
0
0
Vreselijk , t wordt eens tijd dat men dat geteisem gaat verbieden ,die motorclubs zijn 1 en al criminaliteit
2
1 jaar en 1 week geleden door Wcommander
0
0
De bedreiging wordt zeer serieus genomen. In overleg met het Openbaar Ministerie is direct een strafrechtelijk onderzoek gestart. Ook zijn vanmorgen gesprekken gevoerd met de drie leiders van de motorclub om de bedreigingen te stoppen. Ze wil alleen kwijt dat de leiders van No Surrender hun verantwoordelijkheid moeten nemen en een eind moeten maken aan deze bedreiging. Er zal misschien wel tegen ze gezegd zijn dat ze dit niet konden maken om een groot bedrag op zo'n sympathieke man z'n hoofd te zetten. Ze vroegen misschien wel om hier s.v.p. mee te stoppen want zoiets zou niet fatsoenlijk zijn. We moeten natuurlijk wel in ogenschouw nemen dat optimaal handhaven in dit land onmogelijk is geworden denk ik. Dus zullen we wellicht eerst beleeft om hun medewerking verzoeken, door niet van die stoute dingen te doen.

Login om te reageren

WEEK STIJGERS BUITENLAND

Je vindt ons via Google   |   Startpagina   |   Yahoo   |   Bing


Huisregels   |   Help   |   © Nu Jouw Nieuws 2016 - 2018.