nujij nieuws

Alles  
Algemeen :
Binnenland  
Buitenland  
Conspiracy  
Economie  
Kunst en Cultuur  
Lifestyle  
Politiek  
Schokkend  
Sport  
Technologie  
Verkeer  
Wetenschap  
Gem. Verkiez. 2018  
Media :
Boeken  
Film  
Games  
Internet  
Muziek  
Showbizz  
TV  


zaterdag 24 februari 2018      Help     Huisregels
Meest gelezen:     Vandaag  |  Deze Week  |  Deze Maand
Huisregels

VERWIJDERINGSBELEID
Op Nujouwnieus.nl is iedereen welkom om (nieuws)berichten van andere websites te delen. Ook mag iedereen zijn of haar mening hierop geven. Wij snappen dat iedereen een andere mening heeft, en dat is goed. In het verleden gebeurde het op andere sites dat meningen en berichten zonder opgaaf van redenen werden verwijderd. Het gevolg hieruit is dat mensen, waarbij hun neus de andere kant op stonden, werden geband en de rest een soort eenheidsworst werd. Hierdoor werden dit soort websites links, rechts, softies of zelfs extreem genoemd. Nujouwnieuws doet hier niet aan mee. Idereen van links tot rechts, van boven tot beneden, heeft het recht een (gepeperde) mening te geven. Het verwijderen van reacties of (nieuws)berichten doen wij dan ook alleen als onderstaande regels niet in acht worden genomen.

Op Nujouwnieuws worden (nieuws)berichten ook niet gesloten. Wanneer discussies uit de hand dreigen te lopen kan een (nieuws)bericht wel tijdelijk worden gesloten om de gemoederen te bedaren. Na enige tijd zal het bericht weer geopend worden.

FATSOENLIJK TAALGEBRUIK
Je mag zeggen wat je wilt. Het is jouw nieuws en het is jouw respectabele mening. Doe het echter wel op een fatsoenlijke manier. Geen enkele scheldpartij maakt een eind aan iemands opvatting. Scheldtirades op andere leden of op derden worden dan ook niet geaccepteerd. Deze (nieuws)berichten of reacties worden verwijderd.

BELEDIGING EN RACISME
Beledigingen op basis van iemands (schijnbare) uiterlijk (racisme) wordt op Nujouwnieuws niet toegestaan. Reacties en (nieuws)berichten van dit niveau worden dan ook verwijderd.

BEDREIGING
Wettelijk gezien zijn wij verplicht om alle bedreigingen aan het adres van wie dan ook, te verwijderen - en doen wij dus ook. Dit lijkt ons een vrij duidelijke regel die naar onze mening geen nadere toelichting vereist.

SPAM
Reacties en (nieuws)berichten die verwijzen naar websites die goederen of diensten aanbieden, worden verwijderd. Ook de promotie van websites die geen toegevoegde waarde hebben worden verwijderd. Als je wilt adverteren kan dat door contact met ons op te nemen via info@nujouwnieuws.nl

ADULT
Pornografisch materiaal wordt verwijderd. Punt uit.
© Nu Jouw Nieuws 2016-2018. (Parsed in 0.0019 sec.)